OTTELU: Venäjä – Suomi

VETOVIHJE: Suomi voittaa

KOHDE SULKEUTUU: 19.12. klo 15:30

YHTIÖ: Expekt

Kertoimet:

3.90
PELAA NYT

Suomi ja Venäjä kohtaavat Channel One Cupin viimeisessä ottelussa Moskovassa. Kotiareena ja pelaajiston laatu kääntävät ennakkosuosikin aseman venäläisille, mutta kummankin joukkueen näyttöhalut ovat korkealla.

Leijonat kaatoivat aiemmin tänään Kanadan äärimmäisen vakuuttavasti. Suomen maalivahti peli oli, huolimatta siitä, että Christian Heljanko teki maajoukkuedebyyttinsä, jälleen tulikuumaa. Koko joukkueen pelaaminen, mutta etenkin hyökkäyspeli, parani Tšekki-ottelusta äärimmäisen paljon. Jukka Jalosen tuntien on oletettavaa, että pelaaminen vain paranee entisestään turnauksen viimeiseen otteluun.

Venäjän hyökkäyskalusto taas on totaalisessa tulessa. Kanadaa vastaan neljä maalia, Tšekkiä vastaan viisi maalia. Vain Ruotsia vastaan Venäjä jäi yhteen maaliin, mutta senkin ottelun joukkue onnistui voittamaan.

Venäjän ryhmä on äärimmäisen laadukas, ja pelaajista jokainen taistelee paikoista kevään MM-kisoihin sekä mahdollisesti jopa olympialaisiin, aivan kuten Suomellakin. Joukkueessa on NHL-kokemusta, eikä yksikään pelaajista aio luopua paikastaan kauden pääturnauksissa helposti.

Toisaalta suomalaiset pelaavat paikoistaan MM-kotikisoissa, joten näyttöhalut ovat vähintään samalla tasolla, ehkä jopa korkeammallakin. Venäjän kerroin on niin matala, ettei joukkueen voittoa ole oikein järkeä pelata, varsinkin, kun Suomen voitolle tarjotaan selvää ylikerrointa. Kertoimella 3,9 pelaisin Leijonien voittoa EHT:llä milloin vain.

Pelaan Suomen voittoa, koska:

  • Jalosen joukkueet parantavat peliään turnauksen edetessä.

  • Kuka Suomen maalilla pelaakaan, ovet pysyvät kiinni.

  • Leijonapelaajien näyttöhalut ovat tapissa.

Pelaa Suomen voittoa Expektillä!

Kaikki vetovihjeet sivustolla jääkiekon-mm.com on tarkoitettu yli 18-vuotiaille. Pelaatko liikaa? Ota yhtettä Peluuri.fi.