OTTELU: Suomi – Sveitsi

VETOVIHJE: Suomi voittaa (-2,5 maalia)

KOHDE SULKEUTUU: 26.12. klo 18:00

YHTIÖ: MobileBet

Kertoimet:

1.84
PELAA NYT

Suomi avaa urakkansa nuorten MM-kisoissa 2023 tapaninpäivänä. Vastaan turnauksen ensimmäisessä ottelussa asettuu Sveitsi, joka on pelissä selvä altavastaaja. On vaikea arvioida, millainen Nuoret Leijonat kaukalossa nähdään, mutta katsoi asiaa mistä kulmasta tahansa, on syytä odottaa, että Suomi voittaa ottelun selvästi.

Suomi kohtaa nuorten MM-kisojen 2023 ensimmäisessä ottelussaan Sveitsin. Ottelu alkaa maanantaina 26. joulukuuta Suomen aikaa klo 18:00.

Ennakkosuosikista otteluun ei ole epäselvyyttä. Suomi on ylivoimainen voittajasuosikki, ja mikä tahansa muu tulos kuin Nuorten Leijonien voitto olisi suuren kokoluokan yllätys. Vaikka yllätyksiä voi aina sattua, on lähtökohtaisesti suurin mielenkiinto siinä, kuinka monella maalilla Suomi voittaa.

Suomi ja Sveitsi ovat kohdanneet U20-tasolla viimeisen kymmenen vuoden sisään yhteensä 11 kertaa. Vain kahdesti on päädytty Sveitsin voittoon varsinaisen peliajan jälkeen. Kahdesti ottelu on toki edennyt jatkoajalle, mutta Nuorten Leijonien dominanssi on silti ollut vakuuttavaa, sillä Suomi on voittanut otteluista seitsemän. Lisäksi voitoista jopa kuusi on tullut suuremmalla kuin yhden maalin marginaalilla.

Tässäkin turnauksessa joukkueiden välinen epäsuhta on paperilla todella suuri. Suomi kuuluu turnauksen kolmen suurimman mestarisuosikin joukkoon, kun Sveitsin kohdalla tavoitteena on lähinnä selviäminen alkulohkosta jatkoon. Koko Sveitsin joukkueesta löytyy vain kaksi NHL:ään varattua pelaajaa, kun Suomen joukkueessa varattuja pelaajia on 15.

Lisäksi uusi päävalmentaja Tomi Lämsä tekee varmasti kaikkensa virittääkseen Nuoret Leijonat hirmuiskuun uransa ensimmäisessä arvokisaottelussa ja saadakseen turnaukseen lentävän lähdön. Juuri mikään ei puhu sen puolesta, etteikö Suomi peliä voittaisi.

Pelaan Suomen voittoa aasialaisella tasoituksella (-2,5), koska:

  • Suomen kokoonpano on monin verroin parempi

  • Maaliero joukkueiden viidestä edellisestä ottelusta on Suomen hyväksi 21–9

Pelaa Suomen voittoa MobileBetillä!

Kaikki vetovihjeet sivustolla jääkiekon-mm.com on tarkoitettu yli 18-vuotiaille. Pelaatko liikaa? Ota yhtettä Peluuri.fi.