OTTELU: Suomi – Saksa

VETOVIHJE: Suomi voittaa vähintään kolmella maalilla

KOHDE SULKEUTUU: 26.12. klo 21:00

YHTIÖ: Expekt

Kertoimet:

2.50
PELAA NYT

Ensi-ilta, eikä ole epäilystäkään siitä, ketkä lähtevät tähän otteluun suosikkeina. Suomella on tuttuun tapaan lahjakas joukkue kasassa, ja uskon, että Nuoret Leijonat tulevat menemään pitkälle tässä turnauksessa. Pelaajista etenkin Topi Niemelä, Joakim Kemell, Olli Nikupeteri ja Ville Koivunen ovat sellaisia, joita pidän erityistarkasti silmällä. Joukkueessa on kuitenkin muitakin laatupelaajia kuin nämä neljä, sillä suurin osa Suomen joukkueesta pelaa jo Liigassa vakituisessa roolissa.

Saksalla on puolestaan kaksi pelaajaa, jotka erottuvat selvästi joukosta – Josef Eham ja Yannik Burghart! Kaksi äärimmäisen aktiivista hyökkääjää, joiden pelaamista on viihdyttävä katsella. Saksan muun joukkueen laatu ei kuitenkaan kestä vertailua huomisen vastustajaan, ja Saksalle tuleekin vaikea ottelu.

Turnauksen ensimmäinen peli on aina turnauksen ensimmäinen peli, mutta uskon, että Suomi ottaa homman haltuun heti alusta lähtien.

NordicBet tarjoaa kerrointa 2,50 sille, että Suomi voittaa pelin vähintään neljällä maalilla (-3,5). Mielestäni tämä on todella hyvä veto, joten nappaan siihen kiinni hetkeäkään epäröimättä.

Pelaan Suomen voittoa tasoituksella (-3,5), koska:

  • Joukkueiden materiaaliero on räikeän suuri.

  • Suomi on erittäin vahva joukkue hyökkäyssuuntaan, mutta uskon, että he tulevat olemaan yhtä vakuuttavia myös puolustussuuntaan. Saksa ei tässä ottelussa maaleilla juhli. Lisäksi Suomella on kolme todella hyvää maalivahtia, joista valita.

  • Suomella on todella lahjakas joukkue. Olen yllättynyt, ettei Suomesta ole juurikaan kohistu ennen nuorten MM-kisoja, sillä pidän joukkuetta todella korkeassa arvossa.

Pelaa Suomen voittoa NordicBetillä!

Kaikki vetovihjeet sivustolla jääkiekon-mm.com on tarkoitettu yli 18-vuotiaille. Pelaatko liikaa? Ota yhtettä Peluuri.fi.