OTTELU: Suomi – Italia

VETOVIHJE: Yli 7 maalia

KOHDE SULKEUTUU: 27.5. klo 20:15

YHTIÖ: LeoVegas

Kertoimet:

1.90

Tästä ottelusta tuskin tulee jännitysnäytelmää! Kyseessä on kaksi maata, jotka elävät jääkiekon suhteen täysin eri maailmoissa. Italiaa ei voi kutsua hyväksi jääkiekkojoukkueeksi, minkä lisäksi joukkue kärsi ennen MM-kisojen alkua vakavia takaiskuja, mikä heikensi joukkuetta entisestään. Heidän ainoa tavoitteensa on pysyä pääsarjassa.

Tälle ottelulle olikin vaikeaa löytää kiinnostavaa pelaamisen kohdetta, mutta uskon, että onnistuin lopulta löytämään sellaisen.

On aina vaikea sanoa, kuinka motivoitunut ennakolta kovempi joukkue on tällaiseen otteluun, mutta uskon, että näemme motivoituneen leijonaryhmän! Jos Suomi saa aikaisen maalin, saattaa ottelu revetä jo heti alussa.

Löysinkin pelikohteen, jonka Anton Lundell ja kumppanit voivat mielestäni minulle lunastaa! LeoVegas tarjoaa tällä hetkellä 1,90 kerrointa sille, että ottelussa tulee yli 7 maalia. Otan sen kiinni!

Se, että Suomi on tehnyt kolmessa ottelussa kahdeksan maalia, ei ehkä näytä kovin vakuuttavalta. Italia on kuitenkin päästänyt kolmeen otteluun jopa 16 maalia, minkä lisäksi Leijonat iskivät toissa päivänä Norjaa vastaan 5 kihausta. Luulen, että nyt alkaa tapahtua!

Paikkoja Suomella on ollut aiemmissakin otteluissa, mutta viimeistelytehokkuus on ollut heikkoa. Luulen, että tässä ottelussa ruuti on lopulta kuivaa! Ainoa asia, josta olen edes vähän huolissani, on pelaajien motivaatio.

Pelaan tähän otteluun yli 7 maalia 1,90 kertoimella LeoVegasilla kahdesta syystä:

  • Joukkueiden välinen tasoero on niin suuri!

  • Italia päästää paljon maaleja!

Kaikki vetovihjeet sivustolla jääkiekon-mm.com on tarkoitettu yli 18-vuotiaille. Pelaatko liikaa? Ota yhtettä Peluuri.fi.