OTTELU: Suomi – Tšekki

VETOVIHJE: Alle 5,5 maalia

KOHDE SULKEUTUU: 29.12. klo 21:00

YHTIÖ: Expekt

Kertoimet:

1.95
PELAA NYT

Uskon, että tästä tulee todella viihdyttävä ottelu, ja ensimmäinen todellinen testi Suomelle selvästi heikompien Saksan ja Itävallan jälkeen.

Tšekki tulee otteluun ristiriitaisista asemista, sillä joukkue pelasi todella hyvän ottelun Kanadaa vastaan, mutta hävisi sitten selvästi heikommalle Saksalle, vaikka hallitsikin ottelua lähes miten halusi. Suomi taas voitti Saksan lopulta suhteellisen turvallisen oloisesti, minkä jälkeen joukkue murskasi Itävallan.

Tässä ottelussa kannattaa pitää silmällä Brad Lambertia. Vaikean alkukauden Liigassa pelannut hyökkääjä on lähtenyt nuorten MM-kisoissa todelliseen lentoon. Nyt, kun itseluottamus on taas löytynyt, saattaa taitava Lambert tulla parantamaan entisestään.

Tšekki johti jopa 3–1 Kanadaa vastaan, mutta jäi lopulta Owen Powerin ja kumppanien jyräämäksi. Kanada aloitti vyöryttää hyökkäyksiä kohti Tšekki-maalia kuten he parhaimmillaan tekevät, millä se sai tšekkiläiset sekä väsyneiksi että turhautuneiksi. Tämän myötä Tšekin pelaajat alkoivat ottaa tyhmiä riskejä, mikä lopulta ratkaisi matsin. Saksaa vastaan Tšekki taas onnistui hallitsemaan pelin virtausta, mutta ei yksinkertaisesti onnistunut viimeistelemään lukuisista huippupaikoistaan.

Uskon kuitenkin siihen, että Tšekki tulee antamaan Suomelle täyden vastuksen. Joukkue ei päästänyt Kanadaa helpolla, ja nyt se pelaa jo pudotuspelipaikastaan. Nuoret Leijonat joutuvat huomenna todelliseen testiin.

Suomi on kuitenkin niin kurinalainen joukkue, ettei Tšekin voittamisen pitäisi olla ongelma. Lisäksi Nuoret Leijonat ovat pelanneet kaksi ottelua vain puolella kaasulla, kun taas Tsekki on painettu köysiin molemmissa joukkueen pelaamissa otteluissa. Tämä ei voi olla näkymättä joukkueiden vireystilassa!

Luotan kuitenkin siihen, että näemme tiukan ja viihdyttävän jääkiekko-ottelun! Historiallisesti Tšekki on voittanut jopa neljä edellistä joukkueiden kohtaamista nuorten MM-kisoissa. Jokainen otteluista on ollut todella tiukka, ja osa on päättynyt jopa maalittomaan. En usko, että kuvio tulee olemaan kovinkaan erilainen tälläkään kertaa.

Expekt tarjoaa kertoimen 1,95 sille, että ottelussa tulee alle 5,5 maalia. Ei kysymystäkään siitä, ettei tätä kannattaisi pelata!

Pelaan alle 5,5 maalia pääasiassa kolmesta syystä:

  • Uskon, että ottelusta tulee tiukka, mutta että Suomi voittaa. Molemmat joukkueet tulevat pelaamaan tarkkaa jääkiekkoa, joten on vaikea nähdä, miten ottelussa tehtäisiin paljon maaleja.

  • Tšekki pelasi todella hyvin Kanadaa vastaan, eikä ollut huono myöskään Saksa-ottelussa. Joukkue on todennäköisesti hieman väsynyt, mutta ei anna helpolla periksi.

  • Tšekki on sortunut jäähyilyyn molemmissa otteluissaan, ja luulen, että nyt kaukalossa nähdään paljon kurinalaisempi joukkue.

Pelaa alle 5,5 maalia Expektillä!

Kaikki vetovihjeet sivustolla jääkiekon-mm.com on tarkoitettu yli 18-vuotiaille. Pelaatko liikaa? Ota yhtettä Peluuri.fi.