OTTELU: Latvia – Suomi

VETOVIHJE: Suomi voittaa 3-way tasoituksella (0:2)

KOHDE SULKEUTUU: 11.2.2022 klo 15:10

YHTIÖ: CampoBet

Kertoimet:

2.14

Uskon, että Suomi tulee voittamaan ottelun selvästi. Ensimmäisen pelin jälkeen fokusalueena tulee olemaan oman puolustusalueen puolustuspelaaminen, enkä olisi yllättynyt, vaikka Suomi pelaisi Latviaa vastaan nollapelin.

Suomi kohtaa Pekingin olympialaisten toisessa ottelussaan Latvian. Joukkue on nyt yhtä ottelua kokeneempi ja valmiimpi, ja Jukka Jalosen valmennustiimi sai Slovakia-pelistä paljon tärkeää informaatiota turnauksen jatkon kannalta. Lisäksi koronakohu Leijonien ympärillä on laantunut ja joukkue on saanut kaikki pelaajansa eristyksistä takaisin vahvuuteensa. Kaikki viittaa siihen, että Suomi tulee vain ja ainoastaan parantamaan turnauksen ensimmäisestä ottelustaan.

Jalosen joukkueiden turnaukset yleisesti ottaen nousujohteisia, eikä ole mitään syytä epäillä, ettei sama kaava toistuisi Pekingissä. Päävalmentaja sanoi avoimesti Slovakia-voiton jälkeen, että joukkueella on paljon parannettavaa, ja Latviaa vastaan parannusta tullaan näkemään varmasti.

Leijonien maalintekopeli toimi Slovakiaa vastaan makeasti, mutta parempia joukkueita vastaan Suomi ei saa luotua maalipaikkoja yhtä helposti kuin Slovakiaa vastaan. Jalosen joukkue tuleekin Latviaa vastaan panostamaan pelin rakenteiden hiomiseen, jotta pelitapa olisi voittavassa kunnossa tosipelien alkaessa.

Yksi osa-alue, johon Suomi tulee varmasti panostamaan, on maalinestopeli ja oman alueen puolustuspelaaminen. Jalonen ei varmasti ole tyytyväinen siihen, miten Leijonat Slovakiaa vastaan puolustivat oman maalin edustaa, ja on varma, että tässä tullaan näkemään parannusta Latviaa vastaan. En olisikaan yllättynyt, jos puolustuspelaaminen olisi Suomen pelin teema ja tuloksena olisi nollapeli.

Latvia ei pystynyt juuri luomaan laadukkaita maalipaikkoja Ruotsiakaan vastaan, ja Suomi on vielä astetta parempi kiekkokontrollijoukkue. Vaikka tulos vihjasi tiukasta ottelusta, oli Ruotsi Latviaa vastaan selvästi parempi. Suomen materiaaliero on Ruotsiin verrattuna selvä ja Latviaan nähden lähes ylivertainen, ja Leijonat tulevatkin pelkästään jo yksilötaidon takia luomaan ottelussa suuremman määrän maalintekopaikkoja.

Lisäksi Suomen erikoistilannepelaaminen toimi Slovakiaa vastaan käytännössä virheettömästi, millä on suuri merkitys näin lyhyessä turnauksessa. Latvia sortui jopa viiteen kahden minuutin jäähyyn Ruotsia vastaan, ja jos sama toistuu Suomea vastaan, tulee punalamppu Latvian maalin takana syttymään. Kun tähän lisätään huipputehokas alivoima ja tarkka oman maalinedustan pelaaminen, uskon, että maaliero ottelussa voi revetä.

CampoBet tarjoaa Suomen 3-way tasoitukselliselle voitolle (0:2) jopa 2,14 kertoimen, mikä on aivan liian hyvä, että sen voisi jättää pelaamatta.

Pelaan alle Suomen voittoa 3-way tasoituksella (0:2) kolmesta syystä:

  • Jukka Jalonen haluaa joukkueen parantavan puolustuspelaamistaan Slovakia-ottelun jäljiltä.

  • Joukkueiden materiaaliero on todella merkittävä.

  • Latvia oli pelillisesti alakynnessä jo Ruotsia vastaan.

Kaikki vetovihjeet sivustolla jääkiekon-mm.com on tarkoitettu yli 18-vuotiaille. Pelaatko liikaa? Ota yhtettä Peluuri.fi.