OTTELU: Tšekki – Suomi

VETOVIHJE: Tšekki voittaa

KOHDE SULKEUTUU: 16.12.2021 klo 18:00

YHTIÖ: NordicBet

Kertoimet:

2.38
PELAA NYT

Suomi ja Tšekki kohtaavat kauden toisen EHT-turnauksen ensimmäisessä ottelussaan Prahassa. Molemmilla mailla on joukkueellinen pelaajia, jotka haluavat antaa näyttöjä arvokisoja varten. Kotiyleisön tuki kääntää edun Tšekille. 

Suomi ja Tšekki aloittavat tämän vuoden Channel One Cupin kohtaamalla toisensa. Vaikka maajoukkueet haluavat luonnollisesti voittaa jokaisen pelaamansa ottelun, on kummallekin joukkueelle tuloksia tärkeämpää se, miten yksittäiset pelaajat esiintyvät osana joukkueen pelisysteemiä. Tämän kauden päätavoitteet siintävät vasta edessäpäin, ja nyt pelattavan turnauksen tärkein anti se, millaisia näyttöjä pelaajat pystyvät antamaan Pekingin olympialaisia ja kevään MM-kisoja varten.

Joukkueet kohtasivat marraskuussa Karjala-turnauksessa, jolloin Suomi oli vahvempi 4-2. On kuitenkin huomioitava, että Suomella oli kotiturnauksessa kasassa kenties kaikkien aikojen kovin leijonaryhmä EHT:lla. Mukana oli useampikin NHL-tason pelaaja, jotka osallistuivat turnaukseen antaakseen näyttöjä helmikuussa alkavia olympialaisia varten.

Nyt Leijonien joukkue on huomattavasti kokeilevampi, ja mukana on peräti yhdeksän maajoukkueen ensikertalaista. Tšekillä on sen sijaan kasassa todella kova pelaajanippu. Mukana ovat muun muassa NHL-tasolla vielä hetki sitten kiekkoilleet David Krejci, Michael Frolík ja Vladimír Sobotka. Siinä missä Suomen valmennusjohto on selvästi siirtänyt katsettaan jo kohti kevään MM-kotikisoja, on Tšekillä tässä turnauksessa selvästi kasassa joukkue, joka antaa näyttöjä olympialaisia varten.

Joukkueet ovat laadultaan melko tasavahvoja. Kummallakin on mukana 10 pelaajaa kotimaan liigasta. Suomella KHL-pelaajia on 15, Tšekillä 9. Terävin kärki on kuitenkin Tšekillä tällä kertaa kovempi. Myös mahdollisuus olympianäyttöjen antamiseen ja kotiyleisön tuki kääntävät vaakaa Tšekin puolelle. Karjala-turnausta lukuun ottamatta kaikki Suomen ja Tšekin pelit ovat viimeisen vuoden aikana EHT:lla olleet maalin pelejä, joten odotettavissa on jälleen tiukka ottelu.

NordicBet tarjoaa Tšekin suoralle voitolle mukavan kertoimen 2,38, johon kannattaa tässä kohtaa iskeä kiinni.

Vetovihje: Tšekki voittaa varsinaisella peliajalla.

Pelaan Tšekin voittoa, koska:

  • Tšekillä painavat vaakakupissa olympianäytöt Suomea enemmän.

  • Tšekki saa otteluunsa kotiyleisön tuen, eikä joukkueen tarvitse matkustaa niin paljoa.

Pelaa Tšekin voittoa NordicBetilla!

Kaikki vetovihjeet sivustolla jääkiekon-mm.com on tarkoitettu yli 18-vuotiaille. Pelaatko liikaa? Ota yhtettä Peluuri.fi.