OTTELU: Suomi – USA

VETOVIHJE: Suomi voittaa vähintään kahdella maalilla

KOHDE SULKEUTUU: 16:15 22/5

YHTIÖ: NordicBet

Kerroin:

2.58
PELAA NYT

Tämän päivän Suomi – USA tulee todellakin olemaan hauska ottelu katsoa! Suomen MM-kisajoukkue on monen mielestä melko nimetön, mutta uskokaa minua, kun sanon, että tässä joukkueessa riittää potentiaalia! Arttu Ruotsalainen, Anton Lundell ja Olli Määttä ovat kolme pelaajaa, joista todella pidän tässä joukkueessa. Uskon, että tämä kolmikko tulee todellakin lyömään meidät ällikällä tässä turnauksessa! Leijonilla on mielestäni ehdottomasti kasassa potentiaalinen maailmanmestarijoukkue.

Myös USA:n joukkue on täynnä taitoa. Kaksi pelaajaa erottuu kuitenkin muista: Jason Robertson ja Conor Garland, joilla on molemmilla takana todellinen tykkikausi. Muuten joukkue näyttää kuitenkin melko keskinkertaiselta. Vaikka monet joukkueen pelaajista tulevat NHL:stä, ei heitä voi lukea joukkueidensa kirkkaimpiin tähtiin. Kokonaisuudessaan joukkueesta paistaa läpi epätasaisuus.

En kuitenkaan olisi yllättynyt, vaikka USA onnistuisi parantamaan peliään turnauksen edetessä ja etenisi puolivälieriin tai jopa välieriin asti. Nyt puhumme kuitenkin MM-kisojen ensimmäisestä ottelusta erittäin kovaa Suomen joukkuetta vastaan. Olisin erittäin yllättynyt, jos USA:n peli olisi kuin taikaiskusta niin uomissaan, että se pystyisi Suomen voittamaan.

Uskon, ilman epäilyksen häivääkään, että Suomi tulee voittamaan tämän ottelun.

Suomi pelaa aina tiivistä joukkuepeliä, ja sillä on joukkue täynnä pelaajia, jotka ovat valmiita ottamaan iskuja ja tekemään likaista työtä toistensa puolesta. Monella pelaajalla on myös takanaan todella hyvä kausi seurajoukkueessa, ja he tulevat kisoihin hyvässä vireessä. Vaikka moni Suomen kärkipelaajista pelaa KHL:ssä, löytyy Liigasta edelleen useita huippunimiä. Väitän, että Liiga on todella aliarvostettu sarja.

Samanlaista positiivista fiilistä en saa USA:n joukkueesta. Vaikka moni pelaajista tulee kisoihin NHL-statuksella, ovat he todellisuudessa enemmän AHL- kuin NHL-pelaajia. Moni pelaajista ei ole edes päässyt kunnolla pelaamaan koko kauden aikana.

Veikkaan Suomen voittoa, ja veikkaan sitä vielä tasoituksella (-1,5) kertoimella 2,58 (!), ja teen sen pääasiassa kolmesta syystä:

  • Suomi pelaa tiivistä joukkuepeliä ja pelaajat ovat kuumempia kuin USA:n pelaajat.

  • Suomella on riveissään muutama todella kovan luokan maalintekijä kotimaan liigasta, joilla on takana loistava kausi. Itseluottamuksen pitäisi olla korkealla näillä pelaajilla!

  • Suomen ja USA:n kamppailut ovat usein päättyneet vähintään kahden maalin erolla. Niinpä lisään peliin hieman jännitystä tasoituksella!

Pelaa Suomen voittoa NordicBetilla!

Kaikki vetovihjeet sivustolla jääkiekon-mm.com on tarkoitettu yli 18-vuotiaille. Pelaatko liikaa? Ota yhtettä Peluuri.fi.