OTTELU: Suomi – Tšekki

VETOVIHJE: Alle 4,5 maalia

KOHDE SULKEUTUU: 3.6. klo 20:15

YHTIÖ: ComeOn

Kertoimet:

1.73

Vau, mikä puolivälierä meillä on luvassa! Lähtökohtaisesti tälle ottelulle on hyvin vaikea veikata voittajaa. Suomen puolustus on ollut uskomattoman kova, mutta toisaalta joukkueen maalinteko on tökkinyt pahasti.

Tšekki taas on hyvin ristiriitainen ryhmä materiaalinsa puolesta. NHL-vahvistukset pystyvät dominoimaan, mutta ovat näyttäneet välillä todella haluttomilta.

Ruotsi-ottelu on hyvä esimerkki. Kaksi ensimmäistä erää oli lähinnä säälittävää tekemistä, kunnes joukkue ryhdistäytyi kolmanteen erään ja voitti ottelun käytännössä muutamassa minuutissa.

Jakub Vrána ja kumppanit ovat hyviä pelaajia ja heidän perustekemisensä taso on todella korkealla. Mutta jos peli ei joukkueen kärkiyksilöille maistu, voi maa käytännössä jo luovuttaa – joukkue nousee tai kaatuu tähtiensä varassa.

Uskon, että olen löytänyt tälle ottelulla todella mielenkiintoisen pelikohteen!

Alle 4,5 maalia – kerroin 1,73 on mielestäni todella hyvä tälle vedolle.

Joukkueiden välillä ei ole etukäteen ajateltuna suurta eroa, mutta mielestäni Suomi on vaikuttanut paremmalta kuin Tšekki tässä turnauksessa. Lisäksi Suomi haluaa voittaa enemmän. Tšekki on ollut tähän mennessä todellinen pettymys, ja tuolla materiaalilla pelaavalta joukkueelta pitäisi pystyä vaatimaan enemmän.

Pelaan alle 4,5 maalia ComeOnilla pääasiassa kahdesta syystä:

  • Ottelussa kohtaavat kaksi joukkuetta, jotka ovat puolustaneet koko turnauksen hyvin.

  • Suomi ei ole löytänyt maalintekovirettään, eikä Tšekki ole saanut aikaan sitäkään vähää, kun ottaa pelaajamateriaalin huomioon.

Kaikki vetovihjeet sivustolla jääkiekon-mm.com on tarkoitettu yli 18-vuotiaille. Pelaatko liikaa? Ota yhtettä Peluuri.fi.