OTTELU: Suomi – Saksa

VETOVIHJE: Alle 3,5 maalia

KOHDE SULKEUTUU: 5.6. klo 18:15

YHTIÖ: NordicBet

Kertoimet:

2.42
PELAA NYT

Vau, mikä jymy-yllätys! Miten Saksa pystyikin voittamaan Sveitsin, jota itse pidin yhtenä kisojen suurimmista mestarisuosikeista. Saksan voitto oli toki täysin ansaittu. Joukkue pelasi todella hienon ottelun, kun taas Sveitsi ei missään kohtaa onnistunut pelaamaan sitä hienoa ja hyökkäävää jääkiekkoa, jota se oli aiemmin kisoissa pelannut.

Olen surullinen Sveitsin puolesta, mutta Saksalle tämä on todella hieno juttu! Saksalla on todella paljon aliarvostettuja kotimaan liigan pelaajia, ja todellisuudessa DEL-liiga on paljon kovatasoisempi kuin luulemme.

Suomi puolestaan onnistui voittamaan tiukassa ottelussa Tšekin, jolla oli kieltämättä useita hyviä paikkoja ottelun tasoittamiseen. Joukkue ei kuitenkaan onnistunut, NHL-tähdistään huolimatta, kapitalisoimaan mahdollisuuksiaan.

Suomi onnistuu voittamaan ottelunsa kerta toisensa jälkeen, vaikka painii edelleen maalinteko-ongelmien kanssa. Joukkue tekee paljon asioita oikein, mutta maan kovimmat maalintekijät eivät ole vieläkään saapuneet tähän turnaukseen. Tämä tarkoittaa sitä, että joukkueesta löytyy vielä runsaasti käyttämätöntä potentiaalia!

Tähän otteluun alle 3,5 maalia NordicBetillä on mielestäni todella hyvä kohde. Ottelussa kohtaavat kaksi joukkuetta, jotka taistelevat loppuun asti ja haluavat kipeästi finaaliin. Samalla tuntuu siltä, ettei yksikään joukkue ole vielä täysin löytänyt maalijyväänsä koko turnauksessa.

Minusta tuntuu, että meillä on edessämme tiukka ja varovainen ottelu, joten alle 3,5 maalia 2,42 kertoimella tuntuu todella hyvältä vedolta.

Pelaan alle 3,5 maalia pääasiassa kahdesta syystä:

  • Välierissä tehdään yleensä vähän maaleja.

  • Kumpikaan joukkueista ei ole varsinaisesti juhlinut maaleilla tässä turnauksessa, mutta on ollut todella kova omassa päässään. On hyvin mahdollista, että näemme varovaisen ottelun, joka etenee jatkoajalle asti.

Pelaa alle 3,5 maalia NordicBetilla!

Kaikki vetovihjeet sivustolla jääkiekon-mm.com on tarkoitettu yli 18-vuotiaille. Pelaatko liikaa? Ota yhtettä Peluuri.fi.