OTTELU: Suomi – Norja

VETOVIHJE: Suomi voittaa

KOHDE SULKEUTUU: 20:15 25.5.

YHTIÖ: LeoVegas

Kertoimet:

1.80
PELAA NYT

Uskotko Suomen olevan joukkue, jolla on mahdollisuuksia voittaa maailmanmestaruus? Minä olen sitä mieltä, ettei tämänhetkisistä esityksistä voi tehdä minkäänlaista arviota siihen liittyen. Se, näytätkö tässä vaiheessa kisojen parhaalta joukkueelta vai et, on yhdentekevää – ainoastaan sillä on väliä, että pääset jatkoon alkulohkostasi. Ja se näyttää Suomen osalta hyvältä jo nyt!

Suomi näyttää todella terävältä hyökkäyksessä, mutta ennen kaikkea joukkueen maalivahtipeli on vakuuttanut. Tolppien välissä seissyt Jussi Olkinuora pelasti Suomen monta kertaa USA:ta vastaan. Maalivahtipelin vaikutus koko joukkueen tekemiseen on merkittävä, sillä se luo pelaajille ylimääräisen turvallisuuden tunteen.

Norja voitti odotetusti Italiaa vastaan ja vaikutti tehokkaalta, mutta on huomioitava, että Italia teki siitä heille helppoa. Ottelusta ei voikaan tehdä liian pitkälle meneviä johtopäätöksiä. Monesti norjalaiset saattoivat keskittyä vain luistelemaan Italian kumoon.

Koska Suomi on ottelun selvä ennakkosuosikki, ei juuri ole järkeä pelata Suomen suoraan voittoa. Mielestäni tasoituksella pelaaminen antaa kuitenkin hyvää arvoa sijoitukselle.

Suomen kerroin -2,5 maalin tasoituksella on LeoVegasilla 1,80, mikä on mielestäni todella hyvä. Jos Suomi on huomenna pelipäällä, voi tulos revetä paljonkin, sillä joukkueiden välillä on jäätävä tasoero. Suomen terävä hyökkäys yhdistettynä vahvaan maalivahtipeliin on yhdistelmä, joka tekee Norjan iltapuhteesta todella haastavan.

Pelaan Suomen voittoa -2,5 maalin tasoituksella, koska:

  • Suomi on vahva joukkue hyökkäyspäässä

  • Suomella on todella vahva maalivahtipeli, eikä se päästä paljon maaleja

  • Joukkueiden välinen tasoero on valtava

Pelaa Suomen voittoa LeoVegasilla!

Kaikki vetovihjeet sivustolla jääkiekon-mm.com on tarkoitettu yli 18-vuotiaille. Pelaatko liikaa? Ota yhtettä Peluuri.fi.