OTTELU: Suomi – Kanada

VETOVIHJE: Kanada voittaa

KOHDE SULKEUTUU: 6.6. klo 20:15

YHTIÖ: LeoVegas

Kertoimet:

2.55

Minkä finaalin tulemmekaan näkemään! Suomi on odottanut tätä finaalia kauan, mutta Kanadan selviäminen finaaliin asti on todellinen yllätys. En olisi koskaan uskonut näin käyvän, kun seurasin Kanadan pelaamista lohkovaiheen aikana.

Joukkue on todellakin muovautunut todella surkeaa jääkiekkoa pelaavasta ryhmästä äärimmäisen fiksusti ja viihdyttävästi pelaavaksi joukkueeksi.

Kuka voisi enää sanoa, ettei Kanada ansaitse finaalipaikkaansa? Joukkue pelasi todella kypsän ottelun Venäjää vastaan, ja sai kisojen suurimman mestarisuosikin näyttämään todella huonolta. Seuraavaksi joukkue teki saman tempun USA:lle, jonka ajattelin etenevän finaaliin helposti.

Toisaalta Suomi on myös todella vahva. Joukkue pelasi hienon ottelun rohkeasti hyökkäävää Saksaa vastaan. Tässä ottelussa luulen kuitenkin Kanadan olevan Suomelle liian kova pala. Adam Henrique ja Troy Stecher ovat todennäköisesti ratkaisevat pelaajat tässä ottelussa.

He ovat todella nostaneet tasoaan pudotuspeleissä ja johtaneet Kanadan voittoon kisojen kahdesta vahvimmasta joukkueesta. Luulen, että sama jatkuu Suomea vastaan. Mielestäni Kanadan tekeminen pudotuspeleissä on yksinkertaisesti ollut vakuuttavampaa kuin Suomen vastaava – vaikka Suomi onkin menestynyt hyvin.

Mielestäni 2,55 kerroin Kanadan voitolle LeoVegasilla on liian hyvä kohde ohitettavaksi.

Kanada oli vaarassa jopa kokonaan ulos pudotuspeleistä, ja nyt he ovat yhtäkkiä finaalissa. Heidän pelistään paistaa sellainen flowtila, jota on lähes mahdoton rikkoa.

Pelaan Kanadan voittoa 2,55 kertoimella LeoVegasissa kahdesta syystä:

  • Tuntuu siltä, että Kanada laskettiin ulos mitalipeleistä heti turnauksen alussa. Nyt joukkue on yhtäkkiä finaalissa, eikä heillä ole mitään menetettävää. Sen sijaan voitettavaa joukkueella on vaikka kuinka paljon!

  • Kanada on vakuuttanut minut Suomea paremmin. Tämä voi hyvin olla ottelu, jossa Kanada saa Suomen näyttämään todella huonolta. Luulen, että Kanada on saanut valtavasti voimaa voitoista Venäjää ja Yhdysvaltoja vastaan.

Kaikki vetovihjeet sivustolla jääkiekon-mm.com on tarkoitettu yli 18-vuotiaille. Pelaatko liikaa? Ota yhtettä Peluuri.fi.