Jääkiekon MM-kisojen tunnelma on taas tikun nokassa, kun suomalaisyleisö ei saa Nokia-areenaa täyteen edes perjantai-iltapäivänä pelattavaan Suomen otteluun. Unkarin kannattajat sen sijaan pitävät areenassa ääntä todella kiitettävästi.

Leijonat pelaa parhaillaan Unkaria vastaan jääkiekon MM-kotikisoissa. Tampereella pelattava ottelu on ensimmäisellä erätauolla Suomen johtaessa 1-0.

Peliesityksiä enemmän huomion on kuitenkin varastanut Nokia-areenan tunnelma. Suomalaisfanit ovat lähes hipihiljaa, eikä alakatsomoita ole saatu edes täytettyä perjantai-iltapäivänä pelattavaan otteluun. Etenkin jäähyaitioiden puolella olevista alakatsomoista löytyy kosolti tyhjää tilaa.

Sen sijaan unkarilaisfanit, joita on paikan päälle saapunut varsin kiitettävästi, pitävät areenassa hyvää mekkalaa. Unkarin kannattajilla on mukanaan huuto-orkesteria johtava rummun soittaja, eivätkä kannatushuudot lakanneet missään kohtaa ensimmäisen erän aikana.

Tampereella pelattavien MM-kisojen tunnelma on saanut muutenkin kritiikkiä kisojen ensimmäisen viikon aikana. Etenkin kalliit ottelulippujen hinnat ovat keränneet arvostelua, sillä ne ovat karkottaneet meteliä pitävät fanit katsomoista. Kisahuumaa ovatkin parhaiten pitäneet yllä vierasmaalaiset kannattajat – Unkarien fanien lisäksi esimerkiksi ruotsalaiset ovat osoittaneet Tampereen katukuvassa elävänsä täysillä MM-kisojen mukana.