Velobet

Vedonlyöntiyhtiö NordicBet näyttää jälleen kerran kaikki jääkiekon MM-kisojen ottelut suorina lähetyksinä ja maksutta omille asiakkailleen. Lähetykset näkyvät kaikille Suomessa asuville yhtiön asiakkaille, joilla on pelitilillään vähintään yhden sentin verran pelisaldoa.

Linkki Nordicbet

NordicBet on näyttänyt jääkiekon MM-kisojen otteluita asiakkailleen jo monena vuonna, eikä perinne tule katkeamaan tänäkään keväänä. Vedonlyöntiyhtiön näyttämät livestriimit ovat olleetkin edellisissä MM-kisoissa todella suosittuja, sillä ne tarjoavat suomalaisille kätevän tavan katsoa otteluita, jotka muuten olisivat maksumuurin takana.

Vedonlyöntiyhtiön asiakkaat ovat luonnollisesti kiitollisia myös mahdollisuudesta katsoa livelähetystä ottelusta ja lyödä livevetoa kätevästi samasta paikasta. Tämä poistaa turhaa sählinkiä livevedonlyönnistä ja yksinkertaistaa kisojen seuraamista. Samalla esimerkiksi kertoimien päivittymisen seuraaminen on merkittävästi helpompaa, kun koko ajan ei tarvitse pomppia eri sivustojen ja palveluntarjoajien välillä.

NordicBetin livestriimit myös toimivat moitteettomasti niin tabletilla, mobiililla, läppärillä kuin vaikka televisioon jaettunakin, mikä tarkoittaa, että niitä voi katsoa milloin ja missä tahansa. Etenkin tänä vuonna, kun MM-kisat venyvät aina kesäkuulle asti, tämä nousee suureen arvoon. Moni suomalainen kun on varmasti ehtinyt ja aloittaa mökkikautensa ennen turnauksen päätöstä.

Mahdollisuus katsoa livestriimejä ilmaiseksi on myös huomattava helpotus heille, jotka eivät halua maksaa kuukausitilausta suoratoistopalvelusta vain MM-kisojen takia. NordicBetin livelähetykset tarjoavat mahdollisuuden katsoa huomattavasti suuremman määrän otteluita ilmaiseksi kuin muuten olisi mahdollista, sillä Suomessa MTV näyttää kaikki muut Leijonien ottelut ja mitalipelit maksullisen suoratoistopalvelunsa kautta.

NordicBetin tarjoamat livestriimit ovatkin helppo tapa katsoa jääkiekon MM-kisoja milloin ja missä vain, ilman, että otteluista joutuu erikseen maksamaan.

Linkki Nordicbet

Otteluohjelma & TV-aikataulu alkusarjat


Velobet


Velobet


Boston Bruins - Vegas Golden Knights
Columbus Blue Jackets - Carolina Hurricanes