Alle 20-vuotiaiden MM-kisat jatkuivat torstaina erittäin värikkäissä merkeissä. Tarjolla oli kaksi peliä ja A-lohkossa Saksa sai vastaansa Ruotsin. B-lohkon ottelussa puolestaan kohtasivat Sveitsi ja USA.

A-lohko

Saksa – Ruotsi 0-5

Ensimmäisessä ottelussaan Latvian möyhentänyt turnausisäntä Ruotsi sai toisessa pelissään vastaansa Saksan. Altavastaajana kamppailuun lähtenyt Saksa roikkui pitkään sitkeästi mukana, mutta Juniorkronornan laatu oli lopulta liikaa. Ruotsi oli alusta asti kaikkien odotusten mukaisesti hallitsevampi osapuoli, mutta lukemat säilyivät pitkään maalittomana. Otto Stenberg rikkoi lopulta kuparisen ensimmäisen erän viimeisellä viisiminuuttisella. Toinen erä sujui erittäin tasaisissa merkeissä Saksan ollessa edelleen puolustuskannalla. Ruotsi lisäsi johtoaan erän lopulla, kun Mattias Hävelid onnistui. Ruotsi sai kolmannessa erässä ketsuppipullon auki ja mätti taululle kolme maalia. Pelin avausmaalista vastannut Stenberg viimeisteli hattutemppunsa kahdella osumallaan ja Noah Östlund sinetöi loppulukemat. Sinikeltaisille näin ollen selkeä 5-0 voitto.

B-lohko

Sveitsi – USA 3-11

Avauspelinsä Slovakialle hävinneellä Sveitsillä oli toisessa pelissään edessään valtava haaste, kun vastaan luisteli lajin mahtimaa USA. Jenkit eivät jättäneet mitään arvailujen varaan, vaan takoivat taululle tylyt 11-3 lukemat. Ottelun kuva oli välittömästi selvillä ja William Smith vei USA:n johtoon vain reilun minuutin pelin jälkeen. Jimmy Snuggerud osui kahdesti vielä ensimmäisen kymmenminuuttisen aikana ennen Gregory Weberin kavennusta. Snuggerud viimeisteli pian tämän jälkeen hattutemppunsa ja kun Zeev Buium onnistui vielä erän lopussa, ensimmäiselle tauolle siirryttiin USA:n 5-1 johdossa. Yhdysvallat jatkoi hurjaa tykitystään myös toisessa erässä. Gavin Brindley jatkoi maalitalkoita viiden minuutin jälkeen ja Ryan Leonard onnistui hetkeä myöhemmin ylivoimalla. Brindleyn toisen ja Isaac Howardin osumien myötä peli oli jo 9-1 jenkkien hyväksi. Päätöserä oli numeroiden valossa tasaisin, sillä kumpikin joukkue onnistui kahdesti maalinteossa. Sveitsin osumista vastasivat Gael Christe ja Thierry Schield. USA:n viimeiset maalit kirjattiin Quinn Finleyn ja Eric Pohlkampin nimiin.