Velobet

Kuva: Wallpaperflare.com

Paljon mediahuomiota saanut Tampereelle valmistuva monitoimiareena ei ota käyttöönsä nimeä Uros Live. Areenan hallitus kertoi torstaina irtisanoneensa yhteistyösopimuksen nimen takana olleen Uros Oy:n kanssa.

Monitoimiareena jatkaa toistaiseksi edellisellä nimellään Tampereen Kannen Areena. Oululainen yritys Uros Oy sai osakseen runsaasti arvostelua maskuliiniksesi koetusta nimestä. Vaikka yrityksestä kerrottiin, että nimen ei ollut tarkoitus olla provosoiva, KOY Tampereen Monitoimiareenan hallitus päätyi irtisanomaan sopimuksen.

Päätöksen taustalla vaikuttivat epäselvyydet Uros Oy:n taloudellisesta tilanteesta

– Uros Oy:n saama julkisuus on liitetty vahvasti ja negatiivisesti myös areenaan. Lisäksi nimikumppanin taloudellisesta asemasta julki tulleet tiedot ovat aiheuttaneet vakavan epäilyn siitä, onko yhtiöllä kykyä vastata nimisopimuksen mukaisista velvoitteista jatkossa, kommentoi areenayhtiön toimitusjohtaja Markku Hurme.

– Näiden syiden vuoksi areenayhtiö ei näe mahdollisuutta yhteistyön jatkamiselle, joten tässä tilanteessa päätös on nähdäksemme ainoa oikea, Hurme jatkoi.

Areenayhtiön mukaan useita halukkaita nimisponsoreita on ilmaantunut aiheesta nousseen julkisen keskustelun myötä. Areenan ensimmäiset ottelut pelataan 3. ja 4. joulukuuta, kun paikalliskilpailijat Ilves ja Tappara ottavat mittaa toisistaan.

Virallisesti areenan avajaisia vietetään 15. joulukuuta. Nähtäväksi jää, onko areenalle tuolloin löytynyt jo uusi nimi. Joka tapauksessa se on tässä vaiheessa varmaa, ettei Uros Live -nimi ei ole käytössä, kun Leijonat luistelee jäälle kevään MM-kilpailuissa. Toinen MM-kilpailujen näyttämöistä on Helsingin Hartwall Arena.

Lähde: MTV Uutiset


Colorado Avalanche - Montreal Canadiens
Arizona Coyotes - Columbus Blue Jackets