OTTELU: Kanada – Suomi

VETOVIHJE: Suomi voittaa

KOHDE SULKEUTUU: 1.6. klo 12:15

YHTIÖ: NordicBet

Kertoimet:

2.60
PELAA NYT

Hieman hankala ottelu näin etukäteen ajateltuna. Kanada taistelee edelleen pudotuspelipaikasta, ja Suomi johtaa omaa lohkoaan vakuuttavasti. Uskonkin, että Suomi tulee vetämään tässä ottelussa pidemmän korren.

Kanada on vaikean alun jälkeen herännyt mukaan kisoihin, mutteivat pelaa vieläkään lähelläkään sitä tasoa, jolla olemme joukkueen tottuneet näkemään. Kanada on pelaamisessaan uskomattoman huolimaton, pelaa aivan liian kovaa ja vauhtia on usein enemmän kuin järkeä. Vaikka se paperilla näyttääkin oudolta, mielestäni Kanadan peliesityksiin peilaten ei ole yhtään erikoista, että he taistelevat pudotuspeleihin selviytymisen puolesta.

Pidän Suomea edelleen todella korkeassa arvossa, ja vaikka maalinteko on ollut tiukassa, on joukkue silti onnistunut kääntämään tiukat ottelut edukseen. Hyvä puolustus ja loistava maalivahtipeli on tähän asti ollut Leijonien tie menestykseen.

Odottelen tosin edelleen Suomen hyökkääjien heräävän tähän turnaukseen. Jos Suomi vain saa maalintekijänsä kuumiksi, uskon todella, että joukkue menee pitkälle tänä keväänä.

NordicBet tarjoaa Suomen voitolle jopa 2,60 kertoimen. Mielestäni se on liian hyvä jättää käyttämättä!

Pelaan Suomen voittoa kahdesta syystä:

  • Suomi onnistuu kääntämään tiukat ottelut voitoksi, vaikka joukkueella olisi heikompi päivä.

  • Kanadan rekordi viime otteluista näyttää hyvältä, mutta voitot ovat tulleet Norjaa, Kazakstania ja Italiaa vastaan. Nyt maa kohtaa aivan eri tason vastuksen. Kaiken lisäksi kaksi näistä otteluista Kanada melkein hävisi.

Pelaa Suomen voittoa NordicBetilla!

Kaikki vetovihjeet sivustolla jääkiekon-mm.com on tarkoitettu yli 18-vuotiaille. Pelaatko liikaa? Ota yhtettä Peluuri.fi.