ComeOn

Pekingin olympialaisten miesten jatkokarsinnat pelataan huomenna. Voittajat jatkavat puolivälieriin Suomen ja kolmen muun maan kanssa. Vedonlyöntiyhtiö Rabona tarjoaa tämän sivuston lukijoille mahtavan talletusbonuksen Pekingin olympialaisten aikana.

Pekingin olympialaisten miesten jääkiekkoturnaus jatkuu huomenna lohkovaiheen jatkokarsinnoilla. Vain USA, Suomi, Venäjä ja Ruotsi onnistuivat lunastamaan paikkansa suoraan pudotuspeleissä lohkovaiheen perusteella. Muut joukkueet joutuvat pelaaman jatkokarsintaottelut, joiden voittajat jatkavat myös puolivälieriin.

Jatkokarsinnat pelataan kokonaisuudessaan tiistaina. Slovakia kohtaa Saksan ja Tanska Latvian klo 06:10 Suomen aikaa alkavissa otteluissa. Kanada puolestaan kohtaa Kiinan toisen kerran peräkkäin ja Sveitsi haastaa Tšekin klo 15:10 pelattavissa peleissä.

Suomi tulee saamaan puolivälierissä vastaansa voittajan Tšekin ja Sveitsin välisestä ottelusta. Leijonien puolivälieräottelu pelataan keskiviikkona klo 10:40.

Suomelle lohkovaiheen päätösottelussa hävinnyt Ruotsi puolestaan kohtaa pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella Kanadan tai Kiinan. Lohkovaiheen paras joukkue USA saa vastaansa voittajan ottelusta Slovakia – Saksa ja Venäjä tulee pelaamaan joko Tanskaa tai Latviaa vastaan.

Pekingin olympialaisten jatkokarsinnat tarjoavat hyviä pelaamisen paikkoja

Jatkokarsintaotteluista ennakolta tasaisin on Slovakian ja Sveitsin välinen peli. Vedonlyöntiyhtiö Rabona tarjoaa Saksan voitolle kerrointa 2,45 ja Slovakian voitolle kerrointa 2,25. Tasapelin sattuessa rahat saisi takaisin 3,80-kertaisina.

Slovakian raikas ja aggressiivinen pystysuunnan jääkiekko on aiheuttanut tässä turnauksessa ongelmia jo Suomelle ja Ruotsille, eikä olisikaan yllätys, jos joukkueen maalihanat lopulta aukeaisivat kunnolla Saksaa vastaan. Saksa puolestaan pelaa paljon kurinalaisempaa jääkiekkoa, ja paljon riippuu siitä, miten joukkue pystyy pitämään Slovakian pois kaikkein vaarallisimmilta maalipaikoilta.

Tanskan ja Latvian välisessä ottelussa ennakkosuosikki on hieman yllättäenkin todella hyvän turnauksen tähän asti pelannut Tanska. Rabonan kerroin joukkueen voitolle on 1,96, kun se Latvian vastaavalle on jopa 3,00. Tanska onkin pystynyt upeasti voittamaan sekä Tšekin että Sveitsin, ja olisi vaarallinen haastaja myös puolivälierissä kelle tahansa. Latvia pelaa kuitenkin hyvää fyysistä jääkiekkoa, ja ottelun maalimäärä tulee takuuvarmasti pysymään matalana.

Myös Tšekin ja Sveitsin välisessä ottelussa on vain yksi suosikki. Tšekin voiton kerroin on 1,90 ja Sveitsin 3,00. Näkisin kuitenkin, että joko Tšekin tai Latvian kertoimessa on ilmaa, sillä joukkueiden välinen tasoero on selvästi suurempi kuin Tanskan ja Latvian. Sveitsi on suoraan sanottuna ollut tässä turnauksessa huono, eikä joukkue tule haastamaan Tšekkiä jatkopaikasta ilman tšekkiläisten epäonnistumista.

Viimeisessä jatkokarsintaottelussa ainoa kysymys sitten kuuluu, että kuinka monta maalia Kanada tekee. Kanada voitti Kiinan lohkovaiheen päätöskierroksella 5–0 ja on monin verroin parempi joukkue. Kanadan voittokerroin on Rabonalla vain 1,02, mikä kuvastaa joukkueiden välisiä voimasuhteita täydellisesti. Kanada tulee voittamaan ottelun, mutta maalieron määrä tarjoaa mielenkiintoisia pelaamisen kohteita.

200€ ilmaista pelirahaa jatkokarsintoihin

Rabona tarjoaa Jääkiekon-MM.com -lukijoille tervetuliaisbonuksen, jonka avulla voi saada jopa 200 euroa ilmaista pelirahaa Pekingin olympialaisiin. Yhtiö tuplaa jokaisen uuden asiakkaan ensimmäisen talletuksen aina 200 euroon asti, ja sinä voit keskittyä lyömään olympialaisista vetoa riskittömästi.

Tarjous on voimassa asiakkaille, joilla ei vielä ole pelitiliä Rabonalla. Pelaajien on kierrätettävä sekä bonus että oma talletuksensa pystyäkseen lunastamaan bonusrahat itselleen. Lisää bonuksen ehdoista voi lukea tästä.

Lunasta bonus tästä!

Pekingin olympialaisten jatkokarsinnat

Suomi - ROC
Discovery+

Colorado Avalanche - Montreal Canadiens
Arizona Coyotes - Columbus Blue Jackets