Velobet

Vuoden 2022 jääkiekon MM-kisojen yksittäiset otteluliput tulivat myyntiin tänään klo 12:00. MM-kisat pelataan Suomessa ja ottelupaikkakuntina toimivat Helsinki ja Tampere.

Kansainvälinen jääkiekkoliitto tiedottaa, että yksittäiset otteluliput vuoden 2022 Suomessa pelattaviin jääkiekon MM-kisoihin tulivat myyntiin tänään klo 12:00 alkaen. MM-kisoja pelataan Helsingissä ja Tampereella ja kummallekin kisapaikalle vapautuu lippuja myyntiin.

Jo viime syksynä myyntiin tulivat päiväkohtaiset otteluliput, jotka myytiin loppuun sekunneissa. Tampereelle pelattaviin otteluihin järjestettiin ensimmäistä kertaa jääkiekon MM-kisojen historiassa arvonta, jotta lipunmyynnin tasa-arvoisuus pystyttiin takaamaan. Sama järjestelmä ei ole käytössä yksittäisiin ottelulippuihin, vaan liput ovat avoimessa myynnissä kaikille. Fanien on siis todennäköisesti syytä olla nopeita, jos haluavat varmistaa paikkansa kisakatsomossa.

”Tästä eteenpäin MM-kisoihin voi ostaa myös ottelukohtaisia lippuja, kun tähän asti liput on myyty päiväpaketteina. Nyt viimeistään on siis aika varmistaa paikat areenalla. Odotamme innolla, että saamme yleisön paikan päälle nauttimaan huippujääkiekosta ja kisatunnelmasta kummassakin kaupungissa”, kertoo 2022 Jääkiekon MM-kisojen pääsihteeri Heikki Hietanen.

Suomi pelaa ottelunsa Tampereella

Lippujen hinnat vaihtelevat paljon. Halvimmillaan otteluihin MM-kisoja pääsee seuraamaan Tampereella 13 eurolla ja Helsingissä 12 eurolla. Suomen otteluihin halvimmat ottelukohtaiset aikuisten liput ovat 54 euroa. Parhaimman hintaluokan lipuista joutuu lohkovaiheessa maksamaan 255 euroa ja finaalissa 405 euroa.

Suomi pelaa kaikki ottelunsa MM-kisoissa Tampereella. Tampereen uudella Nokia Arenalla pelataan kisojen B-lohkon kaikki ottelut sekä kaksi puolivälierää, välierät ja mitalipelit. Helsingissä taas pelataan A-lohkon ottelut sekä kaksi puolivälierää.

Katso koko turnauksen otteluohjelma tästä.

Vuoden 2022 jääkiekon MM-kisat järjestetään 13.–29. toukokuuta.

MM-kisojen lohkojako:

A-lohko:
Kanada
Venäjä
Saksa
Sveitsi
Tanska
Kazakstan
Italia

B-lohko:
Suomi
USA
Ruotsi
Tšekki
Latvia
Norja
Valko-Venäjä
Iso-Britannia

Liput jääkiekon MM-kisoihin voit ostaa tästä linkistä.


New Jersey Devils - Florida Panthers
Pittsburgh Penguins - Columbus Blue Jackets