Velobet

Sekä rekisteröityminen vuoden 2023 MM-kisojen päivälippujen lippuarvontaan että haku MM-kisojen vapaaehtoiseksi on nyt auki. Lippuarvontaan voi rekisteröityä 12. lokakuuta asti. Vapaaehtoiseksi voi hakea marraskuun loppuun saakka.

Jokaisella suomalaisella on mahdollisuus kokea historiallisia hetkiä, kun jääkiekon MM-kisat pelataan toista kertaa peräkkäin Suomessa ensi keväänä. Leijonat lähtee kotiturnaukseensa puolustavana maailmanmestarina ja maailmanrankingin ykkösjoukkueena.

Rekisteröityminen lippuarvontaan aukesi syyskuun lopussa ja on auki vielä keskiviikkoon 12. lokakuuta asti. Lippuja haluavat voivat rekisteröidä halukkuutensa lippuarvonta.fi -sivustolla.

Lippujen osto-oikeudet arvotaan, jotta kaikilla olisi tasavertainen mahdollisuus päästä katsomaan MM-kisojen otteluita. Lippuja ei voi ostaa suoralta kädeltä, vaan osto-oikeudet arvotaan kaikkien rekisteröityneiden kesken. Näin jokainen jääkiekkofani on samalla viivalla muiden kanssa.

– 2022 vuoden kisoissa kiinnostus varsinkin Suomen otteluihin oli suurta. Lippuarvonnalla pyrimme tarjoamaan kaikille kiekkofaneille tasavertaisen mahdollisuuden saada lippuja kevään kisoihin”, totesi lippuarvonnan alkaessa vuoden 2023 jääkiekon MM-kisojen Suomen kisaorganisaation pääsihteeri Heikki Hietanen.

Tällä hetkellä lippuarvontaan rekisteröityminen on auki vain A-lohkon, eli Tampereella pelattavan lohkon, otteluihin. A-lohkossa pelaavat Suomi, USA, Ruotsi, Tanska, Saksa, Ranska, Itävalta ja Unkari. Tampereella pelataan myös kaksi puolivälieräottelua sekä molemmat välierät ja mitalipelit. Lippujen osto-oikeutta voi hakea mihin tahansa otteluun.

Lippuarvonnan tuloksista ilmoitetaan voittaneille lokakuun 17.–20. päivä. Osto-oikeuksia voittaneille on lokakuun 28. päivään asti aikaa lunastaa lippunsa. Lunastamattomat liput arvotaan niiden kesken, jotka jäivät alkuperäisessä arvonnassa vailla lippua.

Jos lippuja jää kokonaan lunastamatta, vapautuvat ne yleiseen myyntiin 21. marraskuuta.

Nyt käynnissä oleva lippuarvonta koskee vain useamman pelin päiväpaketteja. Ottelukohtaiset liput tulevat myyntiin myöhemmin.

Vuoden 2023 lippuarvonnan aikataulu:

  • 22.9.–12.10. Voit osallistua arvontaan
  • 17.–20.10. Suoritamme arvonnan ja saat tiedon sähköpostiisi, jos olet voittanut
  • 21.10.–28.10. Lunasta voittamasi liput arvonnassa ilmoittamallesi ottelupäivälle ja hintakategorialle
  • 31.10.–4.11. Etuosto-oikeus arvonnassa ilman lipunosto-oikeutta jääneille
  • 7.–11.11. Etuosto-oikeus kaikille arvontaan osallistuneille jäljelle jääneisiin päiväpaketteihin
  • 21.11. Lunastamattomat liput tulevat avoimeen myyntiin

Vapaaehtoiseksi vuoden 2023 MM-kisoihin?

Myös haku MM-kisojen vapaaehtoistyöntekijäksi on nyt avoinna. Vapaaehtoiset pääsevät osaksi turnauksen järjestävää organisaatiota ja saavat nauttia kisatunnelmasta koko MM-kisojen ajan. Haku vapaaehtoiseksi on auki marraskuun loppuun asti. Lisää tietoa vapaaehtoistehtävistä voit lukea IIHF:n sivustolta.


Boston Bruins - Vegas Golden Knights
Columbus Blue Jackets - Carolina Hurricanes