U18-tyttöjen MM-kisat pelataan alkuvuodesta 2024, jolloin Tyttöleijonat pelaa MM-kullasta Sveitsissä. Todellisuudessa alle 18-vuotiaiden tyttöjen MM-kisoja pelataan kuitenkin viidesä eri sarjassa, jotka vain huipentuvat pääsarjan MM-kisoihin. Alla on lueteltu kaikkien U18-järjestelmässä mukana olevien divisioonien MM-kisojen päivämäärät ja osallistuvat joukkueet.

Tammikuussa pelataan suurin osa U18-tyttöjen MM-kisojen divisioonista. Pääsarjan MM-kisat pelataan Sveitsissä, missä Suomi yrittää kirkastaa edellisten kisojen neljännen sijansa mitaliksi. Turnaukseen saavat osallistua vuonna 2006 ja myöhemmin syntyneet pelaajat.

Monelle maalle se ei ole kuitenkaan maailmanmestaruus, josta ne pelaavat. Kansainvälisen jääkiekkoliiton MM-järjestelmässä pelataan useita divisioonia. II-divisioonassa pelaa muun muassa Japanin, Ranskan ja Tanskan kaltaisia maita. Vielä alempana hierarkiassa ovat muun muassa Iso-Britannia, Turkki, Islanti ja Etelä-Afrikka. Alla on lueteltu kaikki tyttöjen U18-järjestelmän divisioonat ja osallistujat vuodelle 2024.

Pääsarjan joukkueet on jaettu kahteen lohkoon, kun taas muissa divisioonissa pelataan kuuden joukkueen voimin, joissa kaikki joukkueet pelaavat toisiaan vastaan. Lopuksi sarjan paras joukkue nousee ylempään divisioonaan ja heikoin putoaa sarjaporrasta alemmaksi.

U18-tyttöjen MM-kisat kaudella 2023/2024

Pääsarja

Pelataan 6.-14. tammikuuta 2024 Zugissa (Sveitsissä)
Osallistuvat joukkueet:
A-lohko: Kanada, Suomi, Saksa, Tšekki
B-lohko: USA, Ruotsi, Slovakia, Sveitsi

IA-divisioona

Päivämääriä ja pelipaikkaa ei ole määritetty.
Osallistuvat joukkueet:
Japani, Tanska, Unkari, Italia, Ranska, Itävalta

Divisioona IB

Pelataan 8.-14. tammikuuta 2024 Jacassa, Espanjassa
Osallistuvat joukkueet:
Espanja, Norja, Puola, Etelä-Korea, Taiwan, Australia

Divisioona IA

Pelataan 15.-21. tammikuuta 2024 Heerenveenissä, Hollannissa
Osallistuvat joukkueet:
Kiina, Latvia, Hollanti, Iso-Britannia, Turkki, Kazakstan

Divisioona IIB

Pelataan 8.-14. tammikuuta Sofiassa, Bulgariassa.
Osallistuvat joukkueet:
Meksiko, Bulgaria, Belgia, Islanti, Uusi-Seelanti, Etelä-Afrikka