ComeOn

Jääkiekon nuorten MM-kisoista on vaivihkaa kehkeytymässä todellinen koronafarssi. Eilen USA:n ja Sveitsin välinen ottelu jouduttiin perumaan USA:n joukkueessa todettujen koronatartuntojen vuoksi. Nyt myös Suomen ja Tšekin välinen ottelu on peruttu.

Suomen oli määrä kohdata Tšekki tänään nuorten MM-kisojen lohkovaiheen kolmannen kierroksen ottelussa. Ottelun oli tarkoitus olla Nuorten Leijonien ensimmäinen todellinen testi meneillään olevissa MM-kisoissa. Suomi on aiemmin turnauksessa voittanut Saksan ja Itävallan.

Nyt ottelu on kuitenkin peruttu Tšekin joukkueesta löytyneen koronatartunnan vuoksi. Tämän johdosta Tšekki joutuu antamaan ottelusta 1–0 luovutusvoiton Suomelle. Tilanteeseen sovelletaan samoja sääntöjä kuin USA:n ja Sveitsin väliseen otteluun eilen. Nuoret Leijonat siis jatkavat turnauksessa voittojen tiellä, vaikkeivat ottelua pääsekään pelaamaan.

Suomen seuraavan ottelun on määrä olla Kanadaa vastaan uudenvuodenyönä klo 02:00 Suomen aikaa. Jos ottelu pystytään pelaamaan, Nuoret Leijonat pelaavat lohkovoitosta.


New Jersey Devils - Florida Panthers
Pittsburgh Penguins - Columbus Blue Jackets