Parhaat kertoimet jääkiekon MM-kisoihin

Etusivu/Parhaat kertoimet jääkiekon MM-kisoihin
Parhaat kertoimet jääkiekon MM-kisoihin2022-10-11T16:18:10+03:00

Tervetuloa tälle jääkiekon MM-kisoihin ja olympialaisten jääkiekkoturnaukseen keskittyvälle sivustollemme!

Tällä alasivulla tutkimme eri maajoukkueiden kisakuntoa ennen jääkiekon miesten MM-kisoja ja pohdimme sitä, millä joukkueella on paras mahdollisuus voittaa maailmanmestaruus. Samalla tavalla arvioimme myös naisten MM-kisoihin ja alle 20-vuotiaiden MM-kisoihin selvinneitä joukkueita sekä talviolympialaisten jääkiekkoturnausta. Päivitämme kertoimia turnausten aikana jatkuvasti joka ottelulle, jotta löydät meiltä varmasti aina parhaat vedonlyöntikertoimet. Apunamme käytämme riippumattomia yhteistyökumppaneitamme, joiden avulla keräämme dataa ja kertoimia vuoden 2022 suurimmilta vedonlyöntitoimistoilta.

MM-kisojen kertoimet

Suomi - USA
Slovakia - Tšekki
Latvia - Kanada
Ruotsi - Saksa
Ranska - Itävalta
Sveitsi - Slovenia
Unkari - Tanska
Norja - Kazakstan
Saksa - Suomi
Slovakia - Latvia
Slovenia - Kanada
USA - Unkari
Ranska - Tanska
Norja - Sveitsi
Tšekki - Kazakstan
Ruotsi - Itävalta
Saksa - USA
Slovakia - Kanada
Tšekki - Latvia
Suomi - Ruotsi
Tanska - Itävalta
Slovenia - Norja
Ranska - Unkari
Sveitsi - Kazakstan
Latvia - Norja
USA - Itävalta
Kanada - Kazakstan
Suomi - Ranska
Tšekki - Slovenia
Unkari - Ruotsi
Tanska - Saksa
Sveitsi - Slovakia
Unkari - Suomi
Latvia - Slovenia
Itävalta - Saksa
Kazakstan - Slovakia
Norja - Tšekki
USA - Tanska
Itävalta - Suomi
Kanada - Sveitsi
Kazakstan - Latvia
Ruotsi - Ranska
Saksa - Unkari
Slovenia - Slovakia
Tšekki - Sveitsi
USA - Ranska
Kanada - Norja
Tanska - Ruotsi
Itävalta - Unkari
Kazakstan - Slovenia
Saksa - Ranska
Slovakia - Norja
Kanada - Tšekki
Ruotsi - USA
Suomi - Tanska
Sveitsi - Latvia

Kertoimet Pekingin olympialaisten jääkiekkoturnauksen voittajalle

Pekingin olympialaisten kertoimet

Suomi - ROC
Discovery+

Kuten lähes aina, Kanada on ennakkosuosikki voittamaan myös vuoden 2022 jääkiekon MM-kisat. Tämä jääkiekon todellinen mahtimaa on voittanut MM-kultaa jo 27 kertaa eli reippaasti useammin kuin mikään muu joukkue. Viimeisin kulta Kanadalle tuli tunnetusti vuonna 2021, kun joukkue voitti finaalissa Suomen kirvelevästi jatkoajalla 2-3. Maailmanmestaruuden ratkaisseen maalin Kanadalle iski Nick Paul. Myös vuoden 2019 turnauksessa Kanada oli kovaa vauhtia matkalla kultaan voitettuaan Tsekin semifinaalissa 5–1. Finaalissa asetelmat menivät kuitenkin toisin päin, sillä Suomi kuritti tuolloin vaahteranlehtipaitoja lukemin 3–1 ja nappasi historiansa kolmannen maailmanmestaruuden.

Venäjää pidetään niin ikään kovana pelurina ensi vuoden turnauksessa. Punakoneen viimeisestä kullasta alkaakin olla aikaa, sillä se tuli seitsemän vuotta sitten vuonna 2014. Tuolloin hopea meni Suomelle, joka taipui Aleksander Ovechkinin ja Yevgeny Malkinin myllytyksessä rumin lukemin 5–2. Nähtäväksi jää, mitkä Venäjän supertähdet tänä vuonna nousevat suureen rooliin. Venäjällä on jälleen mukanaan iso nippu taitavia pelaajia, joista osa pelaa NHL:ssä ja osa Venäjän omassa KHL:ssä.

Myös Ruotsi on yksi turnauksen voittajasuosikeista. Rakas länsinaapurimme voitti kultaa kaksi kertaa peräkkäin vuosina 2017 ja 2018, mutta kaatui sen jälkeen vuoden 2019 kisoissa neljännesvälierissä Suomea vastaan jatkoajalla 5–4. Vuoden 2021 kisoissa Ruotsi jäi historiallisesti alkulohkoon todella surkeasti sujuneen lohkovaiheen päätteeksi. Nyt Ruotsi lähtee tuon nolon tuloksen jälkeen hakemaan kostoa päävalmentajansa Johan Garpenlövin johdolla.

Suomi on voittanut historian saatossa vain kolme MM-kultaa, mutta pieni maamme on aina pärjännyt kisoissa sisullaan – ja kerännyt myös suuren määrän hopeasijoja. Moni yllättyi, kun Suomi vuoden 2019 MM-kisoissa kukisti jännittävässä finaalissa Kanadan 3–1, mutta taistelutahdolla ja oikeat pelit voittamalla kaikki on mahdollista. Nähtäväksi jää, millaisin eväin Suomi tänä vuonna lähtee neljättä kultaansa hakemaan!

Vaikka Yhdysvallat onkin aina varteenotettava vastustaja jääkiekon MM-kisoissa, ei suurmaa yllättäen ole voittanut kultaa kertaakaan vuoden 1960 jälkeen. Nuorten MM-kisoissa menestystä on kyllä tullut, mutta aikuisten kisoissa USA:lla ei ole ollut pitkään aikaan asiaa edes finaaliin. 2000-luvulla Yhdysvallat on onnistunut keräämään ainoastaan neljä MM-mitalia, ja nekin kaikki ovat olleet pronssisia!

Viimeisimmät vedonlyöntivinkit Pekingin olympialaisten jääkiekkoturnaukseen

Katso lisää uutisia

Vedonlyöntikohteet jääkiekon miesten, naisten ja U20 MM-kisoissa sekä talviolympialaisten jääkiekkoturnaukseen

Kaikkein suosituin ja kiinnostavin vedonlyöntikohde jääkiekon arvoturnauksissa on tietysti kysymys siitä, mikä joukkue onnistuu voittamaan kultaa. Vedonlyöntitoimistot julkaisevat nämä kertoimet sekä aikuisten että nuorten MM-kisoihin ja jääkiekon olympiaturnauksiin aina hyvissä ajoin ennen kisojen alkua. Kun sitten vähitellen kokoonpanotkin julkaistaan, pääset viimein vedonlyöjänä tarkastelemaan vielä lähemmin, mikä joukkue on mahdollisesti vahvoilla. Kokoonpanojen julkaisu on myös vedonlyöntitoimistoille tärkeä hetki tarksitaa omia kertoimiaan. Lisäksi turnauksen aikana kertoimet luonnollisestikin vaihtelevat kunkin joukkueen menestyksen mukaan.
Turnausvoittajan lisäksi vedonlyöntifirmat antavat asiakkaidensa lyödä vetoa myös siitä, tuleeko joukkue voittamaan karkeloissa mitalin. Kertoimet mitalin voittamiselle ovat tietenkin pienempiä kuin maailmanmestaruuden voittamiselle. Vastapainona tällaisen vedon osuminen kohdalleen on tietenkin todennäköisempää.

Ennen turnauksen alkua pääsee veikkaamaan myös esimerkiksi maalipörssin voittajaa. Tässä pelimuodossa kannattaa kuitenkin ottaa huomioon se, että uusia NHL-pelaajia saattaa tulla mukaan kesken turnauksen. Tällöin kohteet ja kertoimet voivat vaihdella lennossa rajustikin.

Mikäli haluat lyödä vetoa yksittäisten otteluiden voittajista, on tärkeää tutustua molempiin ottelussa oleviin joukkueisiin. Voimasuhteisiin vaikuttavat esimerkiksi mahdolliset poissaolot ja molempien joukkueiden tahtotila ja kisakunto. Esimerkiksi jääkiekon MM-kisat on lyhyt turnaus, joten heikosti alkaneen turnauksen kääntäminen voitoksi on usein hankalaa – joskin jälleen kerran juurikin oikeiden pelien voittaminen on kaikkein tärkeintä. Turnauksen alussa hyvin menestyvä joukkue onnistuu kuitenkin usein kasvattamaan itseluottamustaan, mikä saattaa siivittää pitkälle myös loppupeleissä. Lisäksi kannattaa kiinnittää huomiota myös siihen, miten eri maiden ottelut ovat historiallisesti menneet – ja toisaalta miten tilanne saattaa olla erilainen tällä kerralla. Liian paljon ei koskaan kannata vetää johtopäätöksiä ennen turnausta käydyistä harjoitusotteluista, sillä NHL-pelaajien ja aidon voitontahdon merkitystä ei voi kiistää!

Vedonlyönti naisten MM-kisoista

Tasoerot ovat naisten ja nuorten MM-kisoissa suuremmat kuin miesten MM-kisoissa, mikä tarkoittaa, että suuria yllätyksiä nähdään harvemmin. Toisaalta, sen takia pienempien maiden kertoimet ovat myös merkittävästi isommat, joten jos onnistut haistelemaan tuloillaan olevan yllätyksen oikein, ovat voittosikin suurempia. Naisten jääkiekossa on totuttu siihen, että Kanada ja USA dominoivat lajin mestaruuskamppailuja, ja Suomi seuraa näiden perässä selvästi maailman kolmanneksi parhaana maana. Koska tasoerot ovat merkittävät, voivat ottelut pienempiä maita vastaan välillä revetä todella suurimaalisiksi. Tämä kannattaa pitää mielessä vedonlyöntiä harrastaessa. Suuret maalimäärät voivat joskus olla naisten MM-kisoissa pelaamisen arvoisia.

Vedonlyönti U20 MM-kisoista

U20 MM-kisat ovat omalla tavallaan sekä hauskimmat että vaikeimmat vedonlyöjälle. Joukkueiden otteet saattavat pelien välillä heitellä rajustikin, koska päivän fiilis vaikuttaa nuorten pelaajien otteisiin huomattavasti enemmän kuin kokeneiden pelaajien esityksiin, minkä takia yksittäiset pelaajat saattavat nuorten MM-kisoissa pelata yhtäkkiä poikkeuksellisen hyvin tai poikkeuksellisen huonosti. Samaan aikaan pelaajilla on myös hirveä hinku osoittaa oma taitotasonsa sekä yleisölle että pelejä tarkkaileville kykyjenetsijöille, mikä tarkoittaa, että nuorten peleissä nähdään usein viihdyttävämpää peliä sekä upeampia harhautuksia ja maaleja kuin aikuisten MM-kisoissa. Tämä saattaa vaikuttaa suurestikin otteluiden maalimääriin, sillä U20 MM-kisoissa ottelut voivat välillä mennä todellisiksi maalintekokilpailuiksi ja kasvaa todella suurimaalisiksi. Ja vaikka tasoerot ovatkin suuria, kannattaa muistaa, että nuorilla pelaajille hyvän ja huonon päivä ero voi olla todella iso, joten todellisia yllätystuloksia nuorten U20 MM-kisoissa kyllä sattuu lähes vuosittain.

Vedonlyönti talviolympialaisten jääkiekkoturnaukseen

Olympialaisten voimasuhteisiin vaikuttaa merkittävästi se, ovatko NHL-pelaajat mukana turnauksessa. Jos NHL-pelaajat osallistuvat olympialaisiin, on turnauksessa aina käytännössä vain yksi mestarisuosikki – Kanada. Kanadalla on laajin ja terävin materiaali koko maailmassa, ja joukkue pystyisi nimeämään olympialaisiin kolme joukkuetta, jotka kaikki taistelisivat olympiakullasta.

NHL-pelaajat eivät ole kuitenkaan osallistuneet olympialaisiin vuoden 2014 jälkeen, mikä vaikuttaa merkittävästi siihen, mitkä joukkueet turnauksessa pärjäävät. Esimerkiksi vuonna 2018, kun olympiaturnaus pelattiin ensimmäistä kertaa eurooppalaisten pelaajien kesken 20 vuoteen, sekä Kanada että USA jäivät finaalin ulkopuolelle.

Euroopan sarjoista koottujen joukkueiden ennakkosuosikki on lähes poikkeuksetta Venäjä, joka saa koottua joukkueen oman maansa pääsarjasta KHL:stä, joka on maailman toiseksi kovin kiekkoliiga. NHL:n poisjäänti parantaa myös Suomen mahdollisuuksia, sillä Suomea voi pitää lähes turnauksen toiseksi suurimpana mestarisuosikkina, kun pelataan Euroopan sarjojen pelaajien voimin.

Vertaile kertoimia vuoden 2022 olympialaisten jääkiekkoturnauksen aikana

Vetoa lyödessään kannattaa aina pyrkiä saamaan parhaat mahdolliset kertoimet vedolleen. Moni vedonlyöjä ei osaa edes arvata, kuinka paljon yksittäisten pelien kertoimet saattavat vaihdella eri vedonlyöntitoimistojen välillä. Näinpä on fiksua vertailla kertoimia huolellisesti ennen vedon asettamista. Kertoimia vertaamalla pääset selville siitä, mikä vedonlyöntitoimisto tarjoaa parhaat kertoimet juuri siihen kohteeseen, josta itse haluat lyödä vetoa. Tällä tavoin saat parhaat mehut puristettua osumistasi!

Miksi kertoimia kannattaa vertailla?

Kertoimien vertailu voi vaikuttaa suoraan siihen, paljonko rahaa voit vedostasi voittaa. Mitä korkeammat kertoimet löydät, sitä enemmän rahaa on tarjolla mahdolliselle voitolle. Näinpä kannattaa aina pyrkiä pelaamaan mahdollisimman korkeilla kertoimilla.

Korkeilla kertoimilla pelaaminen ei maksa yhtään sen enempää kuin matalillakaan. Voit siis hyvinkin saada taloudellista etua tekemällä taustatyötä ennen kuin aloitat pelaamisen. Kertoimien vertailu rinnastuu siis tältä osin osuvasti myös parhaan vedonlyöntibonuksen etsimiseen. Etsivä löytää.

Jos haluat hyödyntää parhaat kertoimet jokaiseen otteluusi, kannattaa jo valmiiksi rekisteröityä useille eri vedonlyöntisivustoille. Tällaista joustavuutta voidaan sitten käyttää etuna tilanteissa, joissa kertoimet vaihtelevat yllättäen. Kannattaa tosin pitää mielessä, että mikäli kertoimet tuntuvat nousevan joissain tilanteissa oudonkin paljon, saattaa se kertoa siitä, että jokin on pielessä. Yllättävät heittelyt voivat kieliä esimerkiksi jonkun tähtipelaajan loukkaantumisesta.

Miten Pekingin olympialaisten jääkiekkoturnauksen kertoimia verrataan?

Jääkiekon olympiaturnaus kestää verrattain vähän aikaa, joten on erityisen tärkeää löytää nopeasti sopiva vedonlyöntifirma. Kertoimia vertaamalla potentiaaliset voitot nousevat korkeammiksi, jolloin jaossa on myös enemmän potentiaalista voittorahaa jatkosijoittamista varten.

Kertoimien vertaaminen Pekingin olympialaisten jääkiekkoturnauksessa on tärkeää niin yksittäisten otteluiden kuin koko turnauksen kestävien pelimuotojenkin kohdalla. On myös hyvä tiedostaa, että kertoimet vaihtelevat päivittäin ja jopa tunneittain, joten edellispäivän parhaat kertoimet eivät välttämättä ole sitä enää seuraavana päivänä.

Erityisen tärkeää kertoimien vertaaminen on yhdistelmäpeleissä

Pitkäveto eli useiden kertoimien yhdistäminen samaan lappuun on tällä hetkellä suositumpaa kuin koskaan aiemmin. Tämän pelitavan avulla voit voittaa pienelläkin panoksella valtavasti rahaa – kunhan vain kaikki lapun kohteet osuvat kohdalleen.

Pitkävetolapun kokonaiskerroin muodostuu kertomalla kaikki lapulla olevat kertoimet keskenään, joten parhaimpien kertoimien perässä juokseminen on erityisen tärkeää. Jos esimerkiksi yhdistät kertoimet 2,25 ja 3,5 samaan lappuun 10 euron panoksella, on voitettavissa mahdollisesti 78,75 euron potti. Jos taas toinen sivusto tarjoaa samoille otteluille kertoimia 2,3 ja 3,6, olisi luvassa heti enemmän: 83,80 euroa. Mitä enemmän aiot panostaa rahaa ja mitä useampia kohteita haluat pelata samanaikaisesti, sitä suuremmaksi erot voittojen ja vedonlyöntitoimistojen välillä kasvavat!

Livekertoimet jääkiekon MM-kisoihin ja olympiaturnaukseen

Kuten on jo tässäkin artikkelissa käynyt ilmi, vedonlyöntiä voi harjoittaa monin erilaisin tavoin. Erityisen jännittävä pelitaktiikka on asettaa niin sanottuja livevetoja. Nämä vedot lyödään reaaliajassa ottelun ollessa jo käynnissä, ja niinpä myös vetojen kertoimet vaihtelevat jään tapahtumien mukaan. Jos esimerkiksi toinen joukkueista tekee maalin, johtaa se vastustajan kerrointen nousemiseen. Näinpä livevedoissa voi päästä kisaamaan tavallistakin suuremmista poteista, jos vain onnistuu ajoittamaan vetonsa oikein.

Livekertoimiin tarttuminen antaa vedonlyöjälle mahdollisuuden takoa rahaa ottelulla, joka on jo käynnissä. Erityisen kätevää tämä on silloin, kun huomaat suosikin kisakunnossa puutteita tai muutoin koet pystyväsi ennustamaan pelitilanteen kehittymisen. Mikä ehkäpä parasta, livevetojen lyöminen onnistuu kätevästi niin tietokoneella kuin mobiilissakin. Sinun ei siis tarvitse edes olla kotona päätteen ääressä voidaksesi iskeä vedon kiinni!

Vedonlyöntifirmat ovat nykyään erittäin nopeita vedonlyöntikertoimiensa päivittämisessä. Livenä pelaamisessa on kuitenkin etuna se, että voit analysoida vetokohteita ja pelitilanteita näkemäsi perusteella. Sinun ei myöskään tarvitse niin paljon tutustua otteluun ennakkoon, sillä selostajat kyllä kertovat sinulle kaikki tärkeimmät asiat.

Livekohteet jääkiekon MM-kisoissa tai olympialaisissa ovat yleensä ikään kuin kysymysmuotoisia. Voit esimerksi arvuutella, mikä joukkue voittaa, kuka tekee seuraavan maalin ja tehdäänkö maaleja enää lisää. Kertoimet vaihtelevat muutaman sekunnin välein, joten tilanne elää ja nopeiden päätösten tekeminen on tarpeen.

Kertoimet livepeleille saattavat vaihdella paljonkin sen mukaan, mitä vedonlyöntitoimistoa käytät. Näin ollen kannattaa aina katsoa, millä yrityksellä on parhaat kertoimet juuri nyt – joskin ne vaihtelevat jatkuvasti. Ylivoima- ja alivoimatilanteiden ajaksi kertoimet yleensä suljetaan kokonaan, minkä jälkeen ne avautuvat uudistuneina heti erikoistilanteen päätyttyä.

Jääkiekon nuorten MM-kisat pelataan useimmiten Pohjois-Amerikassa, mikä tarkoittaa, että pelit tulevat usein keskellä yötä Suomen aikaa. Tämä tarjoaa vedonlyöjille täysin uudet mahdollisuudet, sillä yöaikaan pelattavia live-vetoja ei pelaa niin moni kuin päiväsaikaan auki olevia kohteita. Tämä taas vaikuttaa siihen, miten kertoimet muodostuvat. Valveutunut vedonlyöjä voi siis kenties ottaa hyödyn irti hieman hankalampaan aikaan pelattavista peleistä.

Live-vedonlyönti on on yhä suositumpaa, sillä se tarjoaa vedonlyöntiin aivan uuden ulottuvuuden. Voit nyt asettaa vetosi sen perusteella, mitä näet, etkä vain sen perusteella, mitä tiedät. Tämä tarkoittaa, että voit tehdä nopeita päätöksiä ja hyödyntää tilaisuuksia niiden ilmaantuessa.

Live-vedonlyönnin haittapuolena on, että kertoimet voivat muuttua hyvin nopeasti. Tämä tarkoittaasinun on oltava koko ajan tilanteen tasalla, jotta voit tehdä mahdollisimman valistuneita vetoja.

Toinen huono puoli on se, että joihinkin otteluihin ei voi lyödä live-vedonlyöntiä. Tämä johtuu yleensä siitä, että ottelu pelataan eri aikavyöhykkeellä tai lähetys on viivästynyt

Näistä haittapuolista huolimatta live-vedonlyönti on loistava vaihtoehtoniille, jotka haluavat saada enemmän irti vedonlyöntikokemuksestaan.

Tehostetut kertoimet Pekingin olympialaisten jääkiekkoturnaukseen

Sekä nuorten että aikuisten MM-kisat, kuten myös talviolympialaisten jääkiekkoturnaus, ovat erittäin suosittuja vedonlyöntikohteita, joten monet vedonlyöntisivustot tarjoavat niihin kilpailuetuna poikkeuksellisen korkeita kertoimia. Tällaisiin kertoimiin viitataan yleensä tehostettuina tai korotettuina kertoimina. Vedonlyöntisivustot voivat tarjota tällaisia kertoimia esimerkiksi osana erityisiä kampanjoita. Useimmiten on jo ennen ottelua selvää, kummalla joukkueella on paremmat mahdollisuudet voittaa, joten tehostetut kertoimet voivat olla vedonlyöntipäätöksen muodostumisen kannalta tuiki tärkeitä. Joskus tarjolla saattaa tehostettujen kertoimien kyljessä olla jopa ilmaisvetoja suosittuihin korkean profiilin otteluihin!

Toisinaan tehostettuihin kertoimiin ei saa lyödä vetoa kuin rajoitetun summan rahaa. Tämä ei kuitenkaan yleensä ole suuri ongelma, sillä voitto on aina voitto. Tehostetut kertoimet ovatkin vedonlyöntisivustoille erinomainen keino näyttää, että he haluavat antaa myös takaisin pelaajilleen.