Vedonlyöntivinkit jääkiekon nuorten ja aikuisten MM-kisoihin

Etusivu/Vedonlyöntivinkit jääkiekon nuorten ja aikuisten MM-kisoihin
Vedonlyöntivinkit jääkiekon nuorten ja aikuisten MM-kisoihin2021-10-13T13:14:21+03:00

Me tällä sivustolla suorastaan rakastamme jääkiekkoa ja etenkin jääkiekon MM-kisoja! Lisäjännitystä matsiin kuin matsiin saa lyömällä niihin vetoa. Kuten pian tulet lukemaan, erilaisia pelitapojakin on useita. Voit lyödä vetoa paitsi kunkin ottelun voittajasta, myös useista otteluiden sisäisistä tapahtumista. Halutessasi voit jopa yhdistää useamman ottelun tulokset samalle lapulle entistäkin suurempien kertoimien toivossa!

Tältä sivulta löydät vinkkejä ja kertoimia tuleviin otteluihin. Kokeneiden kirjoittamiemme ohjeiden avulla voit mahdollisesti kasvattaa myös omia voittotodennäköisyyksiäsi!

Vielä yksi asia! Muistathan aina vinkkejä lukiessamme, että urheilutapahtumien tuloksia on viime kädessä mahdotonta ennustaa varmasti. Pelaathan siis aina vain ja ainoastaan rahalla, joka sinun on varaa hävitä!

Viimeisimmät vedonlyöntivinkit jääkiekon MM-kisoihin 2022

Katso lisää uutisia

Paras vedonlyöntiyhtiö jääkiekon MM-kisoihin 2022

 • Valtava pelivalikoima

 • Loistava mobiilisovellus

 • Talleta 100 euroa ja saa 170 euroa bonuksena

 • 100% bonus 100 euroon asti + 70 euron lisäbonus

 • Kierrätysvaatimus: 6x vähintään 1,5 kertoimella

 • Lue lisää säännöistä ja ehdoista

Linkki Nordicbet
Leovegas
 • Erittäin suuri pelivalikoima

 • Paljon livestriimejä

 • Talleta 100 euroa, niin saat 100 euron ilmaisvedon

 • 100 euron ilmaisveto

 • Kierrätysvaatimus: ei ole

 • Lue lisää säännöistä ja ehdoista

Linkki LeoVegas
 • Verovapaa vedonlyöntisivusto mainiolla tervetuliaisbonuksella

 • Pelaa suoraan ilman rekisteröitymistä

 • 100 %:n bonus 300 euroon TAI 400 %:n bonus 40 euroon asti

 • Bonus: 100 %:n bonus 300 euroon TAI 400 %:n bonus 40 euroon asti

 • Kierrätysvaatimus: 6x bonus ja talletus, minimikertoimet 1,5

 • Lue lisää säännöistä ja ehdoista

Linkki ComeOn

Kokeile onneasi ja lyö vetoa jääkiekon MM-kisoihin

Jääkiekon MM-kisat (World Ice Hockey Championship eli WHC) on yksi maailman suurimmista vuosittaisista urheilutapahtumista. On siis sanomattakin selvää, että myös betsattavia kohteita on sitä myöten valtavasti. Ensimmäiset vetokohteet alkavat ilmaantua markkinoille aina viimeistään kevään mittaan jo kauan ennen kuin kiekko ensimmäisen kerran putoaa jäähän, eikä vuosi 2022 ole maailmanlaajuisesta pandemiasta huolimatta poikkeus tähän sääntöön! Lukuisat suomalaiset vedonlyöntisivustot ovat tälläkin kertaa olleet jo aikaisin liikkeellä. Sama pätee yhtä lailla myös naisten jääkiekon MM-kisoihin sekä U20-kisoihin, joiden molempien profiili on ollut viime vuosina hurjassa nousussa.

Alta pääset lukemaan lisää kaikkein tavanomaisimmista veikkaustavoista!

1X2 – Kumpi joukkue voittaa ottelun?

Kun fani katsoo ottelua televisiosta tai paikan päällä, on keskeinen kysymys tietenkin se, kumpi joukkueista ylipäätään tulee voittamaan ottelun. Ei siis ole ihmekään, että niin sanottu ”yksiristikaksi” on heittämällä se kaikista suosituin pelitapa. Tässä pelitavassa numero 1 edustaa kotijoukkuetta, X tasapeliä ja 2 vierasjoukkuetta.

Astetta pienempää riskiä tavoittelevat pelaajat voivat halutessaan pudottaa tasapelin mahdollisuuden pois ja lyödä vetoa saman tien pelkästään ottelun voittajasta. Tällöin kertoimet luonnollisestikin hieman pienenevät. MM-jääkiekossa pelit nimittäin pelataan nykyisin aina voittajaan asti, jolloin X-vaihtoehto muutenkin johtaa aina jatko-aikaan ja sen jälkeen mahdollisesti vielä voittolaukauskilpailuun saakka.

On pelaajasta itsestään kiinni, haluaako hän ennemmin lyödä vetoa kahden vai kolmen vaihtoehdon välillä. Vaikka maalimäärät ovatkin jääkiekossa keskimääräisesti melko korkeita, voi varsinainen peliaika tiukoissa peleissä päättyä kuin päättyäkin toisinaan tasan.

Yli/Alle (Over / Under)

Merkittävästi edellistä harvinaisempi – joskin silti varsin suosittu – pelitapa on lyödä vetoa siitä, kuinka paljon ottelussa tullaan näkemään maaleja. Useimmat vedonlyöntisivustot antavat asiakkaidensa valita useista eri kerroinmahdollisuuksista. Saatat voida lyödä vetoa esimerkiksi siitä, tuleeko ottelussa yli yksi, kaksi, kolme, neljä, viisi tai kuusi maalia. Jos vastakkain on kaksi taitotasoiltaan epätasaista maata, saattaa oletuksena olla, että maaleja tulee paljon, kun taas tasaisemmilla mailla ottelut saattavat jäädä vähämaalisemmiksi.

Osa vedonlyöntisivustoista saattaa järjestää yli/alle-tyylin vetoja jopa jokaiselle erälle erikseen. Aina sinun ei siis tarvitse edes lyödä vetoa koko ottelusta, vaan voit arvuutella myös yksittäisen 20 minuutin jakson tapahtumia. Jos siis vaikkapa uskot, että ensimmäisessä erässä tulee kaksi maalia, voit lyödä vetoa siitä, että maaleja tulee enemmän kuin yksi. Jos erä sitten päättyy tilanteeseen 1–1, olet voittanut vedollasi rahaa. Jos taas erä jää nollille tilanteeseen 0–0, on lappu tappiollinen. Tällaisia vetoja lyödessä kannattaa pitää mielessä maiden keskinäiset voimasuhteet ja mahdollisten edellisten kohtaamisten tulokset!

Pitkän tähtäimet vedot

Pitkän tähtäimet vedot eivät ratkea vielä heti yhden ottelun jälkeen. Jääkiekon MM-kisoissa pitkäkestoisempia vetoja ovat esimerkiksi maalipörssin kuninkuus sekä turnauksen voittaja. Vedonlyöntitoimistoilla on yleensä kädet täynnä tällaisten vetojen kertoimia keksiessään, sillä joukkueet saattavat esimerkiksi saada kesken turnauksen vahvistuksia NHL:stä. Muutenkin kokonaisen turnauksen tapahtumia on vaikea ennustaa. Vedonlyöjän kannalta tarjolla on siis maukas tilaisuus olla kaukaa viisas ja tehdä sillä tiliä.

Hauskana anekdoottina voitaneen todeta, että Suomi harvemmin kuuluu ennakkosuosikkeihin jääkiekon mahtimaiden rinnalla. Näin ollen on luonnollista, että Suomen kertoimet saattavat hyvinkin pudota melkoisesti kisojen edetessä mahdollisten onnistumisten myötä. Jo alussa Suomelle sijoitettu veto on verrattain halpa ja pitkäkestoinen tapa saada jännittää kisojen tapahtumia alusta loppuun!

Tasoitusvedot

Myös niin sanotut tasoitusvedot kuuluvat useimpien vedonlyöntisivustojen työkalupakkiin. Tasoitusvedot mahdollistavat suuremman kertoimen saamisen omille suosikkivalinnoille, mutta tätä varten edellytetään syvempää tietämystä ja tuntemusta otteluparista.

Jos esimerkiksi uskot, että Suomi tulee voittamaan MM-kisaottelunsa Norjaa vastaan kolmella maalilla, voit asettaa vedon valinnalle ”Suomi -2,5 maalia”. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että Norjalle annetaan heti ottelun alussa 2,5 maalin etumatka. Tässä esimerkiksi Suomen pitää siis voittaa ottelu vähintään kolmella maalilla, jotta veto osuu kohdalleen.

Yksittäisiä pelaajia ja joukkueita koskevat vedot

Jo mainittujen laajempien vetotyyppien lisäksi on syytä uhrata ajatus myös hieman harvinaisemmille vetokohteille. Vaikka jääkiekko onkin ennen kaikkea joukkuepeli, myös erityisen taitavat yksilöt saattavat toisinaan nousta esiin. Melko suosittua onkin lyödä vetoa siitä, ketkä joukkueiden pelaajista onnistuvat maalinteossa. Astetta isompia kertoimia haluavat voivat myös veikata ottelun avausmaalin tai viimeisen maalin tekijää. Näissä vedoissa on tärkeää tiedostaa pelaajan rooli joukkueessa ja omassa ketjussaan. Kenties erityisen fiksua on veikata maalintekijäksi sellaista pelaajaa, joka pelaa joukkueen kapteenin kanssa samassa ylivoimaviisikossa.

Toisinaan tarjolla voi olla myös joukkuekohtaisia kohteita, joissa arvuutellaan tiettyjen osallistujamaiden menestystä. ”Voittaako Suomi MM-kisat?” voi olla yksi tällainen kohde, jossa vaihtoehtoja on tietenkin kaksi. Vaikka kyseessä onkin viime kädessä sama asia kuin turnauksen voittajan veikkaaminen, saattavat kertoimet näiden kahden valinnan välillä vaihdella. Kannattaa siis aina pitää silmät auki sen varalta, että samalla lopputuloksella voi olla erikertoimisia vaihtoehtoja tarjolla!

Lyö vetoa U20-kisoihin ja naisten jääkiekon MM-kisoihin

Kuten jo aiemmin mainitsimme, pelataan jääkiekon maailmassa joka vuosi useita eri maailmanmestaruusturnauksia. Toukokuisten miesten jääkiekon MM-kisojen lisäksi naisten MM-kisat pelataan tavallisesti huhtikuussa.

Vuonna 2019 Suomen naiset joutuivat nielemään finaalissa katkeraa kalkkia järkyttävän tuomarivirheen vuoksi. Suomi oli voittamassa pelin Yhdysvaltoja vastaan jatkoaikamaalilla, mutta yllättäen tämä hylättiin, minkä jälkeen voittolaukauskisa ratkaisi pelin amerikkalaisten eduksi. Tänä vuonna Suomen lohkossa pelaavat paitsi Yhdysvallat, myös Kanada, Venäjä ja Sveitsi. Ruotsi puolestaan ei ole naisten MM-kisoissa mukana lainkaan menestyttyään liian huonosti edelliskerralla.