Suomi pelaa nuorten MM-kisojen 2024 avausottelussaan Kanadaa vastaan. Ottelu alkaa tapaninpäivänä 26.12. klo 15:30 Suomen aikaa. Tähän artikkeliin on koottu tiedot siitä, miten ottelun voi katsoa.

Jääkiekon nuorten MM-kisat 2024 alkavat Suomen osalta tapaninpäivän iltapäivänä, kun Nuoret Leijonat kohtaa turnauksen avausottelussaan Kanadan. Mittari on suomalaisille kovin mahdollinen, sillä Kanada on kaksien edelliskisojen mestari ja selvästi historian menestynein nuorten maajoukkue.

Kanada lähtee myös tähän turnaukseen selvästi suurimpana voittajasuosikkina, mutta Nuoria Leijonia ensimmäisissä MM-kisoissaan päävalmentajana valmentava Lauri Mikkola toivoo, että Suomi pystyy horjuttamaan ennakkosuosikkia turnauksen avauspelissä.

Mikkolan toimi apuvalmentajana vuosi sitten Kanadassa, kun Suomi jatkoi lohkostaan puolivälieriin, mutta hävisi heti ensimmäisellä pudotuspelikierroksella Ruotsille. Kokematon päävalmentaja pyrkii tänä vuonna parantamaan edeltäjänsä Tomi Lämsän suoritusta. Nuoria Leijonia ei kuitenkaan tällä hetkellä pidetä turnauksen kolmen suurimman suosikin joukossa.

Voitto avausottelusta Kanadaa vastaan tarjoilisi kuitenkin loistavat lähtökohdat Suomen turnauksella, ja voisi muuttaa turnauksen suosikkeina pidettyjen joukkueiden marssijärjestystä.

Mistä voin katsoa nuorten MM-kisojen ottelun Suomi – Kanada?

Suomen ja Kanadan välinen ottelu alkaa 26.12. klo 15:30 Suomen aikaa. Ottelun näyttää maksuttomasti suorana TV5. Lisäksi ottelun voi katsoa Discovery+-suoratoistopalvelusta. Suoratoistopalvelun tilaajat pystyvät katsomaan ottelua ilman mainoksia ja saavat todennäköisesti nauttia laajemmista studio-osuuksista.