ComeOn

OTTELU: Kazakstan – Suomi

VETOVIHJE: Suomi voittaa yli 2,5 maalilla

KOHDE SULKEUTUU: 16:15

YHTIÖ: ComeOn

Kertoimet: 1,71

2.60
PELAA NYT

Tässä meillä on jälleen ottelu, jossa joukkueiden välillä on melkoinen tasoero. Siitä huolimatta pitää sanoa varoituksen sana Kazakstanista. Kyseinen joukkue on kova pistämään itseään likoon ja onnistuu pelaamaan välillä itse asiassa aika hyvinkin. Kokonaisen ottelun ajan ei tämän tosin silti pitäisi kantaa paljon vahvempaa Suomea vastaan.

Suurin osa Kazakstanin joukkueesta pelaa KHL:ssä, joten pelaajat ovat tottuneet kovaan vastustukseen. Joukkuelaiset tuntevat toisensa hyvin, sillä suurin osa heistä pelaa jopa samassa sarjajoukkuueessa eli Barys Nur-Sultanissa. Kyseinen joukkue ei ole KHL-kauden aikana ollut mikään heittopussi. Se sijoittui liigassa 11. sijalle.

Tietystä vaarallisuudestaan huolimatta ei ole syytä uskoa, että Kazakstanin joukkueella kuitenkaan riittäisi pelaajamateriaali pudotuspeleihin saakka.

Suomi tuskin tulee häviämään tätä ottelua, mutta voitosta voidaan kyllä käydä kovakin kamppailu. Kazakstan ei varmasti tule luovuttamaan helpolla. Joukkue on täynnä pelaajia, jotka varmasti osaavat laukoa kiekon reppuun sopivan tilaisuuden tullen. Ottelun kuva tuleekin siis todennäköisesti olemaan tiukka, vaikka taitoero on edelleenkin vahvasti Suomen puolella. Suomi tulee todennäköisesti saamaan ottelussa myös paljon ylivoimaminuutteja, joiden aikana mahdollisesti yksi tai parikin maalia menee sisään. Hieman huolestuttavaa on, että Suomen joukkueen jalat saattavat olla hieman väsyneitä edellispäivän USA-ottelusta, mutta toisaalta Kazakstan sekin joutui ottelemaan edellispäivänä täysipitkän ottelun Latviaa vastaan.

Suomen puolesta löytyy ainakin yksi hyvä kerroin. Voittoa tuskin kannattaa kovin pienellä rahalla veikata 1,19:n kertoimella, mutta 2,5 maalin tasoitus kertoimella 1,71 voi hyvinkin olla vaivan arvoinen. Kertoimen toteutumiseen siis riittää, että Suomi voittaa Kazakstanin vähintään kolmella maalilla – esimerkiksi lukemin 3–0, 4–1 tai 5–2.

Pelaa Suomen tasoitusvoittoa, koska:

  • Suomen pitäisi keskimääräisesti olla paljon parempi kaikilla osa-alueilla.

  • Suomella on tehot puolellaan. Kazakstanin suurin heikkous on maalivahtipelissä, sillä yhdelläkään joukkueen kolmesta vahdista ei ole juurikaan kokemusta isoista otteluista. Tilastot eivät todellakaan ole heidän puolellaan.

  • Leijonat hyvin tietävät, että kyseessä on ottelu, joka pitäisi voittaa. Jos tämä ottelu menee huonosti, ei turnauksen voittoon pitäisi juuri olla asiaa.

Pelaa Suomen tasoitusvoittoa ComeOnilla!

Kaikki vetovihjeet sivustolla jääkiekon-mm.com on tarkoitettu yli 18-vuotiaille. Pelaatko liikaa? Ota yhtettä Peluuri.fi.


St. Louis Blues - New York Islanders
Calgary Flames - Boston Bruins