Vuoden 2023 jääkiekon jääkiekon U18 MM-kisojen 2023 puolivälierät pelataan torstaina. Kahdeksan joukkuetta selvisi ensimmäiselle pudotuspelikerrokselle, jonka aikana Pikkuleijonat kohtaa Slovakian. Katso otteluohjelma ja otteluiden alkamisajat alta.

Turnauksen pudotuspeleissä on luvassa useita jännittäviä otteluita. Kaikki puolivälierät pelataan torstaina 27. huhtikuuta, jolloin pelipäivä täyttyy neljästä erittäin korkeatasoisesta ottelusta.

Jo maanantain otteluiden jälkeen oli selvää, että Ruotsi kohtaa puolivälierissä Latvian. Tämä kohtaaminen alkaa kello 21:00 ja se pelataan Raiffeisen Arenalla, joka on sama paikka, jossa Ruotsi pelasi koko lohkovaiheen ajan.

Maanantaina selvisi myös, että Sveitsi U18 MM-kisojen isäntämaana pelaa päivän kolmannen puolivälieräottelun. Yleensä lohkovoittajien ja lohkokakkosten ei tarvitse vaihtaa pelipaikkaa puolivälieriä varten, mutta tällä kertaa lohkokakkoseksi tullut Kanada joutuu matkustamaan puolivälieriä varten uudelle paikkakunnalle, jotta lohkokolmoseksi tullut Sveitsi saa pelata kisojen areenoista suuremmalla.

Yhdysvallat ja Tšekki pelaavat ensimmäisen puolivälieräottelun kello 13:30 alkaen, ennen kuin Pikkuleijonat pääsee irti Slovakiaa vastaan klo 16:00. Suomen pudotuspelivastustaja selvisi vasta lohkovaiheen viimeisellä kierroksella, kun Tšekki hävisi Kanadalle, eikä onnistunut nousemaan Slovakian ohi lohkokolmoseksi.

Jääkiekon U18 MM-kisojen 2023 puolivälierät

Ottelut pelataan torstaina 27. huhtikuuta.

Puolivälierä 1:
USA – Tšekki
13:30
St Jakob Arena, Basel

Puolivälierä 2:
Suomi – Slovakia
16:00
Raiffeisen Arena, Porrentruy

Puolivälierä 3:
Kanada – Sveitsi
18:30
St. Jakob Arena, Basel

Neljännesvälierä 4:
Ruotsi – Latvia
21:00
Raiffeisen Arena, Porrentruy


Colorado Avalanche - Montreal Canadiens
Arizona Coyotes - Columbus Blue Jackets