ComeOn

Suomi aloittaa kisaurakkansa nuorten MM-kisoissa tapaninpäivän iltana Suomen aikaa. Nuoret Leijonat eivät kuulu turnauksen suurimpiin mestarisuosikkeihin, mutta Suomi on yllättänyt nuorten MM-kisoissa ennenkin. NordicBet tarjoaa Suomen mestaruudella huiman kertoimen vielä tänään.

Jääkiekon nuorten MM-kisat alkavat huomenna. Suomi on tulessa heti turnauksen avausottelussa, jossa Nuoret Leijonat saavat vastaansa Saksan. Ottelu alkaa klo 21:00 Suomen aikaa.

Ei suurin, mutta varteenotettava mestariehdokas

Suomi lähtee turnaukseen jonkinasteisena altavastaajana, ainakin jos joukkuetta vertaa nuorten MM-kisojen suurimpiin voittajasuosikkeihin Kanadaan ja USA:han. Nuoret Leijonat joutuvat antamaan pohjoisamerikkalaisille reippaasti tasoitusta pelaajamateriaalin laadussa.

Myös Ruotsilla ja Venäjällä on käsissään huomattavasti laadukkaampi pelaajamateriaali kuin Nuorilla Leijonilla. Antti Pennasen johtaman valmennuksen laadusta kertoo kuitenkin jotain se, ettei Ruotsia ole vedonlyöntiyhtiöiden toimesta asetettu juuri sen suuremmaksi mestarisuosikiksi kuin Suomea.

Pennasen johdolla Suomella onkin täydet mahdollisuudet yllättää kaikki ja marssia aina nuorten maailmanmestaruuteen saakka. Esimerkiksi viimeksi, kun Suomi voitti nuorten MM-kultaa vuonna 2019, joukkueen pelaajarunko oli nimettömin vuosikausiin, mutta Jussi Ahokkaan alaisuudessa Nuorista Leijonista kasvoi paljon enemmän kuin osiensa summa.

Suomi onkin jo vuosia, niin aikuisten kuin nuorienkin tasolla, nojannut maailman terävintä kärkeä olevaan taktiseen osaamiseen ja tinkimättömän joukkuepeliin. Tätä samaa tullaan varmasti näkemään vuoden 2022 nuorten MM-kisoissa. Kaiken lisäksi Pennanen on päävalmentajana nyt yhdet MM-kisat kokeneempi, mikä varmasti näkyy optimoidussa suorittamisessa niin otteluissa kuin niiden välissäkin.

Vaikka Aatu Rädyn menetys kirpaisee, on Nuorilla Leijonilla ratkaisupotentiaalia ja mahdollisesti turnauksen laadukkain valmennus. Tällä yhtälöllä Suomea on pakko pitää varteenotettavana mestarikandidaattina, vaikkei joukkue suurin suosikki olisikaan.

NordicBetiltä Suomen U20 mestaruudelle jättikerroin

Suomen mestaruuden puolesta ihmiset haluaa saada liikkeelle myös NordicBet, joka tarjoaa Suomen maailmanmestaruudelle ennennäkemättömän kertoimen.

Vielä tänään voimassa oleva kampanja tarjoaa Suomen mestaruudelle kertoimen 100. Normaalisti Suomen mestaruuskertoimet liikkuvat 7–8 tuntumassa, joten nyt on mahdollisuus ottaa Nuorten Leijonien mahdollisista mitalijuhlista rahat takaisin jopa noin 12-kertaisesti normaaliin nähden. Jos uskot Suomen mestaruuteen, on tässä paikka lyödä sillä rahoiksi!

Samaan kampanjaan kuuluu myös 100% tervetulobonus. NordicBet siis tuplaa ensimmäisen talletuksesi aina 100 euroon asti.

Sekä Suomen mestaruudesta voitettava summa että tervetulobonus on kierrätettävä ennen nostamista. Lisää kampanja säännöistä ja ehdoista voit lukea kampanjasivulta.

Kampanja on voimassa 25.12. klo 24 asti. Kampanjasivulle ja lunastamaan oman bonuksesi pääset tästä linkistä.


Colorado Avalanche - Montreal Canadiens
Arizona Coyotes - Columbus Blue Jackets