Tšekin ja Saksan välinen kamppailu tarjosi runsaasti viihdettä. Ottelun ratkaisua jouduttiin odottamaan aina jatkoajalle, jossa Saksan Alexander Blank teki ratkaisevan maalin.

Ottelun ensimmäinen erä oli todella vauhdikasta jääkiekkoa ja tilanteita nähtiin molemmissa päissä. Tšekki oli hienokseltaan niskan päällä ja laukaukset kirjattiin sen hyväksi lukemin 13-6. Saksan maalivahti Florian Bugl oli kuitenkin loistavalla pelipäällä ja torjui vaarallisimmat tilanteet, joten avauserä pysyi maalittomana.

Toisessa erässä Saksa lisäsi selkeästi fyysisyyttään ja se pystyi ottamaan otetta pelistä. Ajassa 24:29 syntyi ottelun avausmaali. Maciek Rutkowski nousi väkisin laidasta läpi ja jätti kiekon toisesta aallosta nousseelle Alexander Blankille, jonka laukaus ohitti Tšekin maalivahdin Jan Bednarin.

Täysosuman jälkeen Saksa sai entistä enemmän otetta pelistä, mutta Tšekilläkin oli erässä omat tilaisuutensa. Saksan maalilla pelannut Bugl vaikutti kuitenkin täysin ohittamattomalta.

Tšekki tuli kuitenkin peliin tasoihin ylivoimalla ajassa 35:39, kun Jan Mysakin syöttö kimposi Arkadiusz Dziamborin luistimista omaan maaliin. Tasoituksen jälkeen ote siirtyi jälleen hieman Tšekille, mutta Saksa pystyi haastamaan tasaisesti ja ensimmäiset kaksi erää olivatkin todella laadukasta ja viihdyttävää jääkiekkoa.

Kolmannessa erässä peli muuttui varovaisemmaksi, molempien joukkueiden pelatessa suhteellisen tarkasti. Pääosiin nousivat maalivahdit, jotka esittivät kumpikin tahollaan hienoja torjuntoja. Varsinaisella peliajalla ei siis nähty enempää maaleja, joten edessä oli jatkoaika. Lopullista ratkaisua ei jouduttu odottamaan, kuin reilun minuutin verran. Blank teki upean nousun jälkeen illan toisen osumansa ja varmisti voiton Saksalle. Tšekin tilanne on nyt hyvin tukala, joukkueen hävittyä molemmat pelaamaansa kaksi ottelua.