Kuva: Wallpaperflare.com

Kanadan jääkiekkoliitto on vapauttanut lisää lippuja tapaninpäivänä alkaviin jääkiekon U20 MM-kisoihin. Liitto vapautti myyntiin kolme erilaista lippupakettia, joiden avulla yhä useammat fanit voivat päästä nauttimaan nuorten MM-kisojen tunnelmasta.

Molempiin kisakaupunkeihin tarjolla uusia lippupaketteja

Jääkiekon nuorten MM-kisat alkavat 26. joulukuuta. Alun perin kaikkien lippujen osto-oikeudet oli tarkoitus arpoa halukkaiden kesken, mutta nyt Kanadan jääkiekkoliitto on lisännyt myytävien lippujen määrää ja avannut myynnin kolmelle erilaiselle lippupaketille.

Vuoden 2022 U20 MM-kisat järjestetään jaetusti Edmontonissa ja Red Deerissa. Edmontonin peleihin on vapautettu kaksi kahdeksan pelin lippupakettia, kun taas Red Deerin otteluihin avattiin myyntiin yksi 16 ottelua sisältävä lippupaketti.

Edmonton Half Package A sisältää kaikki viisi lohkovaiheen ottelua, mukaan lukien Kanadan lohkovaiheen päätösottelun Suomea vastaan, sekä yhden puolivälieräottelun, yhden välieräottelun ja pronssiottelun. Edmonton Half Package B sisältää myös viisi lohkovaiheen ottelua, yhden puolivälieräottelun ja yhden välieräottelun, mutta myös finaalin. Pakettien hinnat ovat halvimmillaan 495 Kanadan dollaria.

Red Deeriin on tarjolla 16 ottelun lippupaketti, joka on saatavilla halvimmillaan 560 Kanadan dollarilla. Paketti sisältää kaksi Kanadan harjoitusottelua, kymmenen lohkovaiheen ottelua, kaksi putoamiskarsinnan kamppailua sekä kaksi puolivälieräottelua.

– Nuorten MM-kisat ovat jokavuotinen joulusesongin perinne Kanadassa, ja olemme innoissamme siitä, että voimme nyt vapauttaa myyntiin kolme lippupakettia, jotka parantavat fanien mahdollisuuksia päästä katsomaan turnausta paikan päälle ensimmäistä kertaa sitten vuoden 2019, sanoi Kanadan jääkiekkoliiton edustaja Dean McIntosh.

Ensimmäiset jääkiekon nuorten MM-kisat yleisölle kahteen vuoteen

Myös viime vuoden nuorten MM-kisat järjestettiin Kanadassa, mutta vallinnut pandemiatilanne esti yleisön päästämisen otteluihin. Ylipäätään turnaus on ensimmäinen Kanadan jääkiekkoliiton järjestämä turnaus pandemian alettua, johon myös kannattajat voivat osallistua. Turnausjohtaja Riley Wiwchar olikin tyytyväinen siihen, että pitkästä aikaa myös yleisö voi osallistu turnaushengen luomiseen.

– Nuorten MM-kisojen paluuta Edmontoniin ja Red Deeriin odotetaan jo innolla viimevuotisen, tyhjille katsomoille pelatun, turnauksen jälkeen, ja olemme iloisia, että voimme tarjota faneille kolmea lisäpakettia, joiden avulla he voivat päästä katsomaan maailman parhaita alle 20-vuotiaita pelaajia. Odotamme innolla fanien päästämistä takaisin katsomoihin, ja kannustammekin jokaista hyödyntämään nämä lippupaketit ja kokemaan nuorten MM-kisat.

Vain vähintään kaksi koronarokotetta saaneet katsojat pääsevät areenoille katsomaan otteluita. Lippuja nuorten MM-kisoihin voi ostaa täältä.