ComeOn

Tuukka Raskin tulevaisuus puhuttaa NHL:ssä. Miehen lonkka operoitiin heinäkuussa ja pitkän poissaolon jälkeen hän on harjoitellut Boston Bruinsin kanssa. Miehellä ei ole tällä hetkellä voimassaolevaa sopimusta minkään joukkueen kanssa.

Koko NHL-uransa ajan Boston Bruinsia edustanut seuraikoni Tuukka Rask on mielenkiintoisessa tilanteessa. Mies on ilman sopimusta, eikä hän ole pelannut pitkään aikaan, toipuessaan edelleen täyteen pelikuntoon lonkkaoperaation jäljiltä. Rask on totesi aiemmin, että haluaisi päättää NHL-uransa Bruinsissa. Hän kertoi myös olevansa valmis selkeään palkanalennukseen saadakseen sopimuksen aikaiseksi.

– Kun pelasin Suomessa, edustin vain yhtä seuraa. Olen ollut onnekas, että olen voinut NHL:ssäkin kuulua vain yhteen joukkueeseen. Tunnen ylpeyttä, että olen edustanut täälläkin vain yhtä seuraa. Minulla ei ole enää tarvetta yrittää tehdä isoa sopimusta. Boston on kotini ja haluan lopettaa urani joukkueen paidassa. Jos saan jatkaa pelaamista Bruinsissa en tee sitä rahan takia.

NHL-toimittaja Rob Couch ei täysin niele Raskin puheita. Mies uskoo suomalaisen tietävän arvonsa, eikä usko tämän suostuvan mihin tahansa tarjoukseen.

– Kysymys kuuluu, kuinka suuren sopimuksen Rask itseasiassa haluaa? Hän painotti aiemmin, ettei tavoittele enää isoa sopimusta, mutta suostuuko hän silti pelaamaan 750 000 dollarin vuosipalkalla? En usko tähän. Hän tekee kaiken tarvittavan saadakseen päättää uransa Bostonissa, mutta olisi melko epäkunnioittavaa Bruinsin puolelta tarjota hänelle liigan minimipalkkaa.

– Tietysti, Rask haluaa Stanley Cupin ja hän haluaa sen Bostonissa, mutta hänen on itse ilmaistava halunsa pelata pienellä sopimuksella. Kävi miten kävi, Rask tulee olemaan todellinen ryöstö, pelaa hän sitten kuinka pienellä sopimuksella hyvänsä.

Lähde: NHL Suomi


Anaheim Ducks - Columbus Blue Jackets
Arizona Coyotes - Toronto Maple Leafs