Leijonat aloitti Moskovan EHT-turnauksensa voitolla Tšekkiä vastaan. Ottelun ratkaisua saatiin odottaa aina voittolaukauskilpailuun asti, jossa Leijona-vahti Harri Säteri torjui kaikki viisi Tšekin yritystä.

Suomi aloitti Channel One Cup-turnauksen torstaina kaatamalla Tšekin. Varsinaisen peliaika päättyi 2-2 tasatulokseen, eikä jatkoajalla nähty maaleja, joten edessä oli voittolaukauskilpailu. Peter Tiivola oli ainoa onnistuja, ja Suomen maalilla Harri Säteri pysäytti kaikki Tšekin yritykset, joten Suomelle kirjattiin ottelusta voitto.

Suomen ykköshyökkäysvitja Sakari Manninen, Markus Granlund ja Teemu Hartikainen oli pirteällä pelipäällä ja heti ottelun ensimmäisessä vaihdossa kolmikko järjesteli Ville Pokalle hyvän maalintekotilaisuuden. Puolustajan ratkaisu kuitenkin viipyi liian pitkään, eikä hän lopulta saanut vetoa aikaiseksi. Tilanne oli kuitenkin yksi harvoista Suomen mahdollisuuksista avauserän ensimmäisellä kymmenminuuttisella.

Tšekki oli hyvällä jalalla liikkeellä ja pystyi murtautumaan liiankin helposti Suomen alueelle. Kun 9.minuuttia oli pelattu, Tsekin puolustus kuitenkin höntyili omalla alueellaan ja Granlund karvasi kiekon Suomelle. Hän jatkoi Manniselle joka löi kiekon Tsekin maalivahdin Šimon Hrubecin jalkojen välistä pömpeliin. Suomi sai hieman otetta maalinsa jälkeen, mutta huippupaikoille se ei päässyt.

Erän lopulla Tšekki sai kahden miehen ylivoiman, joka ei kuitenkaan tuottanut tulosta. Säteri Suomen maalilla torjui muutaman vaarallisen tilanteen.

Tšekki tuli tasoihin hieman toisen erän puolivälin jälkeen, kun Jan Kovář sai kiekon maalin takana. Suomen puolustus nukkui, kun  tšekkitaituri nousi vapaasti maalintekosektorille ja laukoi maskin takaa kiekon yläkulmaan.

Pian tämän jälkeen Hartikaiselle avautui tilaisuus lyödä Suomi uudelleen johtoon läpiajosta, mutta Hrubec torjui miehen yrityksen helposti.

A-maajoukkuedebyyttinsä tehnyt Anton Levtchi laukoi irtokiekosta Leijonat jälleen karkumatkalle kolmannen erän kahdeksannella minuutilla. Joonas Kemppainen poimi osuman jälkeen Levtchille kiekon talteen. Johto näytti kestävän loppuun asti, mutta 11 sekuntia ennen päätössummeria Milan Gulasin kova syöttö maalin eteen kimposi Mannisen mailasta omaan verkkoon. Edessä oli siis jatkoaika, jonka aikana kumpikaan maa ei onnistunut maalinteossa. Suomelle siis voitto voittolaukauskilpailun jälkeen, Säterin ollessa Leijonien suurin sankari.