ComeOn

 

Kuva: Wallpaperflare.com

Suomen miesten jääkiekkomaajoukkue eteni eilen MM-kisojen välieriin hurjan puolustustaistelun päätteeksi. Välierissä joukkue kohtaa lauantaina Saksan. Ottelu alkaa klo 18:15 ja se on katsottavissa sekä MTV3-kanavalta että C More Sport -suoratoistopalvelusta. Lisäksi vedonlyöntiyhtiö NordicBet tarjoaa ottelusta suoran livestreamin.

Suomi ja Saksa kohtasivat jo kertaalleen alkulohkossa, jolloin Leijonat olivat parempia luvuin 2-1. Pudotuspeleissä tilanne lähtee kuitenkin aina alusta, eikä aiemmilla kohtaamisilla ole merkitystä.

Leijonat lähtevät otteluun pienoisina ennakkosuosikkeina, mutta eivät niin suuri suosikin viitta harteillaan kuin voisi kuvitella. Se kuitenkin sopii joukkueelle erinomaisesti, sillä tämänhetkinen leijonaryhmä ei suosikin paineita kaipaa.

Kaiken kaikkiaan joukkueen materiaalissa ja matkassa tähänastisissa MM-kisoissa on ollut todella paljon samaa kuin kahden vuoden takaisessa mestarijoukkueessa. Leijonien peli perustuu ennen kaikkea tiiviiseen joukkuepeliin ja vahvaan puolustamiseen yksittäisten sankaritekojen sijaan. Ei olisikaan suuri yllätys, jos Suomi painelisi sunnuntain finaaliin samoilla eväillä, jotka toivat voiton välierissä myös kaksi vuotta sitten.

Siksi tässä kohtaa kisoja on hyvä muistella myös vanhoja ja virittäytyä oikeaan tunnelmaan ennen huomisen tiukkaa koitosta. Alta voit katsoa, kuinka Leijonat kaatoivat vuoden 2019 MM-kisoissa Venäjän matkalla historiansa kolmanteen maailmanmestaruuteen.

Suomi – Venäjä välierän huippuhetket MM-kisat 2019:

 

 


Colorado Avalanche - Montreal Canadiens
Arizona Coyotes - Columbus Blue Jackets