ComeOn

Kuva: Wallpaperflare.com

Miesten jääkiekon MM-kisat alkavat Latvian Riiassa kuluvan viikon perjantaina 21.5. Suomen jääkiekkomaajoukkue Leijonat aloittaa oman turnauksensa lauantaina, kun vastaan asettuu toinen jääkiekon suurmaa, USA.

Jääkiekon MM-kisat ovat vuodesta toiseen yksi suomalaisen urheiluyleisön kiintopisteitä, ja Leijonien ottelut MM-kisoissa ovat aina yksiä koko vuoden katsotuimmista TV-lähetyksistä. Ei siis ole ihmekään, että suomalaisfaneja kiinnostaa tietää, mistä ja miten otteluita voi katsoa.

Suomessa jääkiekon MM-kisojen TV-oikeudet omistaa MTV, joka tulee näyttämään kaikki turnauksen ottelut joko maksuttomalla MTV3 TV-kanavalla, maksullisilla C More Sport -kanavilla tai maksullisessa C More -suoratoistopalvelussaan.

Leijonafaneille lienee helpotus kuulla, että kaikki Suomen pelit jääkiekon MM-kisoissa tulee näyttää maksuttomilla TV-kanavilla, mikä tarkoittaa sitä, että koko kiekkoa rakastava yleisö voi seurata Leijonien otteita MTV3-kanavalta ilman maksullisen kuukausitilauksen tekemistä.

Muut MM-kisojen ottelut tullaan näyttämään C More Sport -kanavilla. Tällä hetkellä näyttäisi siltä, että C More Sport 1 on niin kutsuttu kisojen pääkanava, ja C More Sport 2 näyttää kisalähetyksiä lähinnä silloin, kun käynnissä on useampi peli samaan aikaan. Kuukausitilauksen hankkineet voivat myös seurata MM-kisoja livestriiminä C More -suoratoistopalvelusta.

Tämän lisäksi MM-kisojen otteluita voi striimata myös vedonlyöntiyhtiö NordicBetin sivuilta. NordicBet tarjoaa kaikille asiakkailleen mahdollisuuden seurata MM-kisoja maksuttomasti. Riittää, jos sinulla on rekisteröity tili yhtiön sivuilla, sekä vähintään 0,01 euroa talletettuna tilillesi. NordicBet näyttää kaikki kisojen ottelut.

Leijonien alkulohko-ottelut jääkiekon MM-kisoissa 2021:

22.5. klo 16:15: Suomi – USA (MTV3, C More Sport ja NordicBet)
23.5. klo 16:15: Kazakstan – Suomi (MTV3, C More Sport ja NordicBet)
25.5. klo 20:15 Suomi – Norja (MTV3, C More Sport ja NordicBet)
27.5. klo 20:15: Suomi – Italia (MTV3, C More Sport ja NordicBet)
29.5. klo 20:15: Saksa – Suomi (MTV3, C More Sport ja NordicBet)
30.5. klo 20:15: Suomi – Latvia (MTV3, C More Sport ja NordicBet)
1.6. klo 12:15: Kanada – Suomi (MTV3, C More Sport ja NordicBet)

 


Colorado Avalanche - Montreal Canadiens
Arizona Coyotes - Columbus Blue Jackets