Jääkiekon-mm.com perustettiin vuonna 2020. Vuodesta 2021 lähtien olemme kirjoittaneet kaikesta kansainväliseen jääkiekkoon ja Suomen maajoukkueisiin liittyvästä. Samalla olemme kehittyneet yhdeksi suurimmista ja vakavimmin otettavista suomalaisista jääkiekkomedioista.

Sivustolta jääkiekon-mm.com löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää jääkiekon MM-kisoista – niin miehissä, naisissa, eri juniori-ikäluokissa kuin eri sarjatasoillakin. Välitämme sivustollamme sekä kaiken turnauksiin oleellisesti liittyvän tiedon että tunnelmia paikan päältä. Seuraamme myös kaikkia Suomen maajoukkueita ympäri vuoden ja pidämme lukijamme ajan tasalla siitä, mitä leijonaperheessä tapahtuu.

Kun MM-kisat ovat käynnissä, nostamme julkaistahtiamme merkittävästi. Tarjoamme lukijoillemme otteluraportteja, analyysejä, ennakoita ja pelaajien sekä valmentajien haastatteluja. Sivustoltamme löytyy turnauksen otteluohjelma, reaaliaikainen tulosseuranta ja kaikki tarvittavat tiedot MM-kisojen TV-lähetyksistä. Pyrimme jatkuvasti kehittämään palveluamme ja lisäämään sivuillemme aina vain lisää oleellista tietoa jääkiekon arvokisoista. Tavoitteenamme on, että lukijamme saisivat kaiken mahdollisen jääkiekon arvokisoihin liittyvän tiedon yhdestä paikasta.

Vuodesta 2022 lähtien olemme lähettäneet toimittajamme paikan päälle jääkiekon MM-kisoihin välittämään turnauksen tunnelmia paikan päältä.

Jääkiekon-mm.com on osa Sportnyhet Sverige -mediakonsernia.

Juttuvinkit

Jos sinulla on idea aiheesta, josta haluaisit meidän kirjoittavan, lähetä se sähköpostilla osoitteeseen info@sportnyhet.com.

Yhteystiedot

Sportnyhet Sverige AB
Västra Kvarngatan 62
61132 Nyköping

Puhelinnumero: +46 79-3395109

Jääkiekon-MM.com toimitus

Jääkiekon-mm.comin toimittajilla on palava intohimo jääkiekkoa kohtaan, kattava ymmärrys lajista sekä vuosien kokemus lajin seuraamisesta. Täältä voit katsoa, ketkä jääkiekon-mm.comin juttuja kirjoittavat.

Ota meihin yhteyttä

Voit ottaa meihin yhteyttä tällä yhteydenottolomakkeella.

Evästekäytännöt

Tältä sivulta voit lukea lisää siitä, miten noudatamme GDPR-lainsäädäntöä ja kuinka hyödynnämme sivustomme keräämää dataa.