Velobet

Leijonat kohtaa kahdesti Tanskan Vaasassa ja Porissa pelattavissa harjoitusotteluissa valmistautuessaan toukokuussa pelattaviin MM-kotikisoihin.

Leijonat pelaa toukokuussa toista kertaa putkeen MM-kotikisoissa Tampereella. Jääkiekon MM-kisat 2023 alkavat perjantaina 12. toukokuuta ja päättyvät sunnuntaina 28. toukokuuta.

Ennen tätä Leijonat on kuitenkin mahdollista nähdä tositoimissa myös Vaasassa ja Porissa, sillä miesten maajoukkue pelaa ennen MM-kisoja kaksi harjoitusottelua Tanskaa vastaan kotijäällään.

Vaasassa Suomi ja Tanska kohtaavat torstaina 20. huhtikuuta klo 18:30 Vaasan Sähkö Areenalla. Porissa puolestaan pelataan päivää myöhemmin, perjantaina 21. huhtikuuta. Ottelu West Areenalla alkaa klo 19:00.

Ottelut ovat osa MM-kisoihin valmistavaa leiritystä, joka on leijonalaumalla jälleen poikkeuksellisen pitkä. Mallia on otettu viime vuodesta, jolloin pitkä leiritys johti lopulta maailmanmestaruuteen. Vaasan ja Porin harjoitusotteluiden lisäksi Leijonat osallistuu vielä Tšekin EHT:lle ennen MM-kisojen alkua. Czech Hockey Games pelataan 4.–7. toukokuuta.

Lippujen myynti sekä Vaasan että Porin otteluihin alkaa 20. helmikuuta. Vaasassa pelattavaan otteluun liput myy Lippu.fi ja Porissa pelattavaan peliin Ticketmaster.


St. Louis Blues - New York Islanders
Calgary Flames - Boston Bruins