Velobet

Kuva: Wallpaperflare.com

Jääkiekon miesten MM-kisat järjestetään ensi vuonna Suomessa. Ottelupaikkakuntina toimivat sekä Helsinki että Tampere. Turnaus alkaa 13. toukokuuta.

Ensimmäistä kertaa koskaan MM-kisojen päiväliput jaettiin arvonnan perusteella. Kuka tahansa saattoi ilmoittaa halukkuutensa ostaa lippuja MM-kisoihin syyskuun aikana. Kaikista osallistuneista arvottiin heidät, jotka päiväliput lopulta saivat ostaa. Näin kaikille tarjottiin yhtäläiset mahdollisuudet lippujen ostoon, sekä estettiin esimerkiksi laittomien jälleenmyyjien lippujen hamstraaminen.

Osto-oikeuksien arvonta osoittautui menestykseksi

Arvonta oli jättimenestys, sillä sen kautta haettiin yli 1,6 miljoonaa lippua pelkästään Tampereelle pelattaviin otteluihin. Suomi pelaa kaikki ottelunsa Tampereella. Myös kisojen mitalipelit pelataan Tampereella.

Arvonnassa lippujen osto-oikeuden voittaneet saivat tiedon asiasta henkilökohtaisesti, ja heillä oli lokakuun 15. päivään asti aikaa lunastaa lippunsa. Ne liput, jotka jäivät lunastamatta, jaettiin myytäväksi heidän kesken, jotka olivat arvontaan osallistuneet, mutta eivät olleet yhtäkään päivälippua voittaneet.

Etuosto-oikeus alkoi 16.10. ja jatkuu lokakuun 20. päivään klo 12:00 saakka. Kirjoitushetkellä kaikki Leijonien ottelut olivat jo loppuunmyytyjä, mutta esimerkiksi finaalipäivään oli vielä saatavissa lippuja. Tässä vaiheessa lippuja ei enää arvota, vaan ne myydään nopeusjärjestyksessä.

Tämän jälkeen kaikki arvontaan osallistuneet saavat vielä uuden etuosto-oikeuskierroksen niihin päivälippuihin, joita on tämänhetkisen kierroksen jälkeen myymättä, ennen kuin päiväliput vapautetaan julkiseen myyntiin.

Ottelukohtaiset liput tulevat myyntiin vuoden 2022 alussa.

Karjala-turnauksen lipunmyynti on auki

Myös Helsingissä pelattavaan Karjala-turnaukseen saa nyt lippuja. Suomen EHT-turnauksen lipunmyynti on auki ja kaikkiin Leijonien otteluihin on vielä lippuja saatavilla. Lippuja voi ostaa Suomen jääkiekkoliiton virallisen kumppanin, Ticketmasterin, kautta.

Karjala-turnaus pelataan 10.–14.11. Kyseessä on miesten maajoukkueen ensimmäinen virallinen turnaus sitten edelliskevään MM-kisojen.


New Jersey Devils - Florida Panthers
Pittsburgh Penguins - Columbus Blue Jackets