Kun jääkiekon MM-kisat 2024 viimein alkavat, päättävät monet ihmiset lyödä vetoa otteluiden lopputuloksista. Kun rekisteröidyt uutena pelaajana vedonlyöntisivustolle, tarjotaan sinulle usein monenlaisia bonuksia, joilla pääset kätevästi alkuun ja joiden avulla voit yrittää lisätä voittomahdollisuuksiasi ilmaiseksi. Tällä sivulla listaamme mielestämme parhaat tämänhetkiset tervetuliaisbonukset ja talletusbonukset, joista pääset voit yrittää hyötyä lyödessäsi vetoa jääkiekon MM-kisoista 2024.

Tervetuliaisbonukset

Tonybet logo
  • 100% ensitalletusbonus 100€ asti

  • Kierrätysvaatimus: 5x ensitalletus vähintään kertoimella 1.50

18+, bonus koskee ainoastaan uusia Tonybetin asiakkaita. Uudet pelaajat saavat ensitalletusbonuksena ilmaisvedon, jonka arvo on 100% ensitalletuksen arvosta, kuitenkin enintään 100€. Bonuksen voi lunastaa, kun pelaaja on lyönyt vetoa 5 kertaa ensitalletuksen arvon verran vähimmäiskertoimella 1,5. Ansaittu ilmaisveto voidaan pelata vain yhdistelmäkohteisiin, joissa on vähintään kolme kohdetta. Kampanjan kierrätysehdot on täytettävä 14 päivän kuluessa talletuksen tekemisestä. Pelaathan vastuullisesti. Jos sinusta tuntuu, että pelaat liikaa, ota yhteyttä peluuri.fi.

  • 150% ensitalletusbonus jopa 1000€ asti

  • 15x bonus ja talletus vähintään kolmen kohteen yhdistelmävedolla. Jokaisen kohteen kertoimen on oltava vähintään 1.30.

18+. Talletusbonus koskee ainoastaan uusia Velobetin asiakkaita. Minimitalletus 20€. Bonus on 150% ensimmäisen talletuksen arvosta, kuitenkin enintään 1000€. Bonus hyvitetään asiakkaan tilille ensimmäisen talletuksen jälkeen. Saadaksesi bonuksen sinun tulee aktivoida se ennen vedonlyöntiä. Bonus tulee kierrättää 30 päivän sisällä. Bonus ja ensitalletus on kierrätettävä 15 kertaa vähintään 3 kohteen yhdistelmäsllä. Jokaisen kohteen minimikerroin on 1,30. Pelaathan vastuullisesti. Jos sinusta tuntuu, että pelaat liikaa, ota yhteyttä peluuri.fi.

18+, bonus koskee ainoastaan uusia ComeOnin asiakkaita. Uudet pelaajat saavat tervetulotarjouksena yhden 10€ ilmaisvedon jokaista 10€ kohden, jonka he tallettavat ja pelaavat vähintään 1,8 kertoimella, kuitenkin enintään 50€ asti. Ilmaisvedot ovat voimassa 7 päivää niiden myöntämisestä. Pelaathan vastuullisesti. Jos sinusta tuntuu, että pelaat liikaa, ota yhteyttä peluuri.fi.

Vedonlyöntibonukset jääkiekon arvokisoihin

Vedonlyöntibonuksia on ollut olemassa jo pitkän aikaa, ja monet penkkiurheilijat ovatkin hyötyneet niistä runsaasti aikojen saatossa. Suomalaiset vedonlyöjät ovat siitä edullisessa asemassa, että talletusbonusten tai muidenkaan kampanjaetujen kanssa ei ole minkäänlaisia rajoituksia. Länsinaapurissa Ruotsissahan pelaaja-asiakkaat saavat vuoden 2019 muutosten myötä lunastaa kultakin vedonlyöntisivustolta ja -firmalta ainoastaan yhden bonuksen. Toisaalta taas nimenomaan tervetuliaisbonukset ovatkin yleensä niitä kaikkein parhaita bonuksia, sillä niissä vedonlyöntisivustot panevat parastaan. Tervetuliaisbonukset toimivat niin nettikasinoiden kuin vedonlyöntitoimistojenkin sisäänheittotuotteina.

Tervetuliaisbonukset ja talletusbonukset

Bonuksia on monenlaisia. Kaikkein tyypillisintä on, että vedonlyöntisivusto tulee pelaajan talletusta vastaan tietyllä prosentilla tiettyyn rahasummaan saakka. Tavanomaisia ovat esimerkiksi erilaiset tervetuliaisbonukset tai 100 %:n talletusbonukset, joissa tarjolla on bonusrahaa joko esimerkiksi sataan tai kahteensataan euroon saakka. Tällöin jokaista tallettamaansa euroa kohden saa bonuseuron kaupan päälle tähän tiettyyn summaan asti. Bonusten maksimikoot, prosentit ja sääntörakenteet kuitenkin vaihtelevat vedonlyöntisivustojen ja kulloinkin voimassa olevien tarjousten mukaan. Aloittelevana nettivedonlyöjänä on hyvä pitää silmänsä auki parhaiden mahdollisten tarjousten varalta, ja tässä asiassa sinua auttaa myös yläpuolelle laittamamme bonuslista.

Mitä enemmän bonusrahaa tilillesi saat, sitä suuremmalla pelikassalla pääset lyömään vetoa. Kenties tavallisesti laittaisit ottelun lopputulokselle 30 euroa, mutta nyt 100 %:n bonuksen myötä voitkin laittaa 60 euroa. Vaihtoehtoisesti voit tavallista suuremmilla pelikassoilla lyödä vetoa tavallista useampiin otteluihin tai sellaisiin kohteisiin, joita et muuten edes tohtisi kokeilla. Bonusten avulla voit toisin sanottuna ottaa samalla rahalla enemmän riskejä ja näin ollen myös voittaa enemmän!

Bonusten säännöt ja ehdot

Vaikka vedonlyöntibonukset ehkä kuulostavatkin kokemattomaan korvaan idioottivarmoilta valinnoilta, eivät ne aivan sitä ole. Bonuksilla pelaamisella on tavallisesti hintansa. Parhailla vedonlyöntisivustoilla tämä bonusten hyödyntämisestä maksettava hinta on tietenkin verrattain matalampi kuin mitä heikommilla vedonlyöntisivustoilla.

Vedonlyöntibonuksiin liittyy yleensä ainakin kolmenlaisia sääntöjä, jotka tulee ehdottomasti huomioida omia vetoja lyödessään. Nämä kolme tyypillistä sääntöä liittyvät kohteiden minimikertoimiin, maksimipanoksiin sekä niin sanottuihin bonuksen kierrätysvaatimuksiin.

Kierrätysvaatimuksilla vedonlyöntisivustot estävät liian nopean ja helpon voittamisen vaatimalla pelaajia panostamaan rahaansa tarpeeksi monta kertaa ennen kuin rahan voi kotiuttaa pois pelitililtä. Tarkat kampanjakohtaiset säännöt löydät aina vedonlyöntisivustolta itseltään, ja ne toden totta kannattaa lukea. Bonussäännöt ja ehdot vaihtelevat paitsi sivustokohtaisesti, myös mahdollisesti saman sivuston eri bonusten välillä.

Minimikertoimet

Minimikertoimilla tarkoitetaan matalimpia mahdollisia kertoimia, joihin bonuksella saa lyödä vetoa. Useimmiten minimikerroin on jotakin 1,40:n ja 2,10:n väliltä. Maksimikertoimia ei yleensä ole lainkaan rajoitettu, joten kunhan vedon minimikerroin ei mene vedonlyöntisivuston määrittämän kertoimen alle, on vedonlyöminen sallittua.

Syy siihen, miksi vedonlyöntisivustot haluavat rajoittaa vedonlyöntiä minimikerroinsäännöllä, on se, että voittamisesta ei haluta tehdä liian helppoa. Vaikka pienet kertoimet eivät juurikaan kasvata pelaajan tiliä, ne edistävät kuitenkin kierrätysvaatimusta. Jos siis saisit lyödä vetoa vaikkapa 1,01:n kertoimiin, saisit muutettua saamasi bonusrahan liiankin vaivattomasti oikeaksi rahaksi ilman oikeaa riskinottoa ja pelitulosten arvaamista.

Toisinaan minimikerrointen alle betsaaminen ei kuitenkaan ole täysin kiellettyä. Osa vedonlyöntisivustoista antaa lyödä vetoa tällaisiinkin kohteisiin, mutta vetoja ei vain oteta huomioon kierrätysvaatimuksista. Emme tästä syystä suosittele lyömään minimikerrointen alle jääviä vetoja.

Kierrätysvaatimukset

Jotta voit nostaa pelitililtäsi rahaa oikealle tilillesi, täytyy sinun ensin olla panostanut bonusrahaasi tarpeeksi monta kertaa. Tätä käytäntöä kutsutaan pelialalla kierrättämiseksi, jolla vedonlyöntisivusto parantaa omia voittotodennäköisyyksiään. Muutoinhan kyseessä olisi tilanne, jossa vedonlyöntisivusto antaisi pelaajalle käytännössä ilmaista rahaa! Ilman kierrätysvaatimuksia pelaaja voisi vain saapua sivustolle, lunastaa bonusrahan, pelata yhden ottelun, nostaa rahansa pois ja sulkea pelitilinsä. Vedonlyöntisivustot nimenomaan toivovat, että pelaajat jäisivät pidemmäksikin aikaa ja viime kädessä rahoittaisivat sivuston toimintaa aina vain uusia vetoja lyödessään ja hävitessään.

Kierrätysvaatimusten myötä joudut panostamaan bonusrahaasi tietyn verran ennen kuin bonusraha muuttuu nostettavaksi rahaksi. Kierrätysvaatimuksen suuruus vaihtelee bonusten välillä, ja samaten myös kierrätysvaatimuksen laskutavoissa voi olla eroja. Osa vedonlyöntisivustoista määrittää kierrätyssumman pelkästään lunastetun bonuksen perusteella, kun taas toiset ottavat huomioon myös talletetun rahan määrän. Otetaanpas tästä esimerkki:

Vedonlyöntisivusto X vaatii pelaajaa kierrättämään bonuksensa ja talletuksensa 10-kertaisesti. Vedonlyöntitoimisto Y puolestaan vaatii pelaajaa kierrättämään vain bonuksensa 15-kertaisesti. Pelaaja tallettaa molemmille sivustoille 50 euroa, saa 50 euron bonuksen ja päätyy näin ollen pelaamaan 100 euron pelikassalla. Sivustolla X kierrätysvaatimus on nyt 10 x 100 = 1000 euroa, kun taas sivustolla Y se on 50 x 15 = 750 euroa.

Voimassaoloaika

Myös bonusten voimassaoloaika saattaa vaihdella. Tällä tavoin vedonlyöntisivustot tekevät bonusrahan muuttamisen oikeaksi rahaksi vaikeammaksi, sillä otollisten kohteiden etsimiseen on rajoitetumpi aika. Aikarajoitukset voivat vaihdella vedonlyöntisivustojen ja yksittäisten bonusten välillä. Yleensä kierrätysvaatimus tervetuliaisbonuksille on jotakin 7–30 vuorokauden väliltä. Jos olet pelaaja, joka tykkää lyödä useita vetoja päivittäin, ei sinulla todennäköisesti tule kiirettä kierrätysvaatimusten aikarajoitusten kanssa. Jos kuitenkin tykkäät lyödä vetoa harvemmin, saattaa voimassaoloaika olla todella tärkeä asia bonuksen lunastamispäätöksessä.

Muunlaiset vedonlyöntibonukset

Talletusbonukset eivät suinkaan ole ainoa tapa, jolla vedonlyöntisivustot pyrkivät saamaan pelaajia asiakkaakseen. Usein tarjolla on myös väliaikaisia kampanjoita, joissa omat riskinsä pääsee minimoimaan riskittömillä vedoilla tai muilla vastaavilla etuisuuksilla. Suosittuja ovat myös niin sanotut tehostetut kertoimet, joilla vedonlyöntisivustot pyrkivät tarjoamaan asiakkailleen tavallista – ja muita kilpailijoita – korkeampia voittoja. Tällaiset kampanjat ovat erityisen yleisiä jääkiekon MM-kisojen kaltaisten suurten turnausten yhteydessä, sillä vedonlyöntitoimistot tahtovat päästä hyötymään ylimääräisistä kisoja seuraavista silmäpareista!

Riskittömät vedot

Kun käytössäsi on riskitön veto, et ota riskejä. Tämä tarkoittaa sitä, että vaikka häviäisitkin, saat takaisin käyttämäsi rahan ilman minkäänlaisia vastaväitteitä sivustolta. Tällaisia etuja saattaa olla jääkiekon MM-kisoissa tarjolla yksittäisiin otteluihin – esimerkiksi silloin, kun Suomi pelaa lohkovaiheessa. Huomionarvoista kuitenkin on, että toisinaan riskittömien vetojen voitot maksetaan bonusrahana, johon saattaa liittyä jonkinlainen kierrätysvaatimus. Kampanjakohtaiset säännöt näet aina suoraan vedonlyöntisivustolta itseltään.

Tehostetut kertoimet

Tehostetuilla eli korotetuilla kertoimilla tarkoitetaan, että jonkin tietyn vetokohteen kerrointa on suurennettu merkittävästi. Jos Suomella esimerkiksi normaalisti olisi Ruotsia vastaan kerroin 2,50, saattaa se korotettuna olla 4,00. Näillä kertoimilla vedonlyöntisivustot pyrkivät saamaan ottelun betsaamisesta kiinnostuneita tekemään vetonsa juuri heidän kauttaan – ja mielellään jäämään pidemmäksikin aikaa asiakkaaksi. Vaikka sivusto siis häviäisikin rahaa yksittäisessä tällaisessa kohteessa, saattavat kauaskantoiset hyödyt olla sen arvoisia. Useimmiten tehostettuihin kertoimiin voi tosin lyödä vain rajoitetun suuruisen summan rahaa; esimerkiksi 5–20 euroa per kohde.

Ilmaisvedot

Ilmaisvedoissa tai ilmaispeleissä pelaajalle annetaan tietty summa rahaa, jonka pystyy lyömään mihin tahansa tavanomaiseen vetokohteeseen. Jos veto osuu kohdalleen, maksetaan voitot muutoin tavallisesti, mutta vedonlyöntisivusto ottaa vedon hinnan takaisin itselleen. Parhaan arvon ilmaisvedolle saa siis lyömällä sen mahdollisimman korkeaan kertoimeen. Toisaalta tässäkin asiassa saattaa toisinaan olla rajoituksia.

Jääkiekon MM-kisat 2024

Jääkiekon MM-kisat ovat maailmanlaajuisesti seuratuin vuosittainen jääkiekkotapahtuma. Turnauksessa ovat käytännössä aina mukana parhaat Euroopan sarjoissa pelaavat pelaajat, minkä lisäksi joukkueita on höystetty täsmävahvistuksilla NHL:stä. Täynnä NHL-pelaajia joukkueet eivät yleensä ole, sillä maailman parhaassa kiekkoliigassa pelataan pudotuspelejä samaan aikaan, kun MM-kisat ovat käynnissä. Joukkueet ovat silti täynnä taitoa, ja moni maailman parhaista pelaajista osallistuu vuosittain MM-kisoihin, jos ei ole enää mukana taistelussa Stanley Cupista.

Vuoden 2024 MM-kisat ovat suomalaisille äärimmäisen mielenkiintoiset, sillä Leijonat lähtee turnaukseen pesemään kasvojaan edelliskeväänä kotikisoissa tulleen puolivälierätappion jälkeen. Kun MM-kisat on nyt pelattu kahdesti putkeen Suomessa, ja sitä ennen ilman katsojia koronakuplassa, on faneille nyt tarjolla pitkästä aikaa matkustamisen tuomaa kisahuumaa. Vuoden 2024 jääkiekon MM-kisat järjestetään Tsekissä, Prahassa ja Ostravassa, joista etenkin Praha on muutenkin suomalaisten suosima matkakohde.

Leijonat lähtee Tsekin MM-kisoihin hakemaan viime vuonna haaveeksi jäänyttä kultamitalia. Viime vuoden turnaus oli ensimmäinen Leijonakuningas Jukka Jalosen palattua maajoukkueen päävalmentajaksi, jossa Suomi ei edennyt finaaliin. Varmaa siis on, että näyttämisen halua tänä keväänä löytyy. Kevään 2024 MM-kisat ovat lisäksi Jalosen viimeiset Leijonien peräsimessä, sillä kaiken mahdollisen kansainvälisessä jääkiekossa voittanut Midas luopuu pestistään ensi kesänä siirtyäkseen uusien haasteiden pariin.

Jääkiekon U20 MM-kisat 2024

Jääkiekon nuorten MM-kisat ovat yksi jääkiekkomaailman kiinnostavimmista kisoista. On aina mielenkiintoista saada läpileikkaus siihen, millaisia nuoria talentteja kustakin maasta on tulevaisuudessa tulossa. Usein U20 MM-kisoissa pelaavat nuoret lupaukset nimittäin siirtyvät ennen pitkää aikuisten maajoukkuetasolle.

Jääkiekon U20 MM-kisat 2024 saadaan käyntiin jo vuoden 2023 puolella 26. joulukuuta, ja ne kestävät tammikuun 5. päivään saakka.

Turnaus pelataan nyt pitkästä aikaa Euroopassa, kun Ruotsi isännöi nuorten MM-kisoja ensimmäistä kertaa kymmeneen vuoteen. Viimeksi Ruotsissa pelattaessa Suomi nappasi MM-kultaa kaatamalla finaalissa juurikin kisojen isäntämaan. Tällä kertaa pelipaikkana toimivat Tukholman sijasta kuitenkin Göteborg. Neljät edelliset U20 MM-kisat on pelattu Pohjois-Amerikassa, joten nyt suomalaisilla on pitkästä aikaa mahdollisuus katsoa turnauksen otteluita parhaaseen mahdolliseen katseluaikaan.

Suomi yrittää vuoden 2024 nuorten MM-kisoissa paluuta mitalikantaan. Antti Pennanen johdatti Nuoret Leijonat vuonna 2022 hopealle. Hetken aikaa näytti jopa siltä, että Suomi olisi voittanut kultaa, kunnes viime hetken pelastus maaliviivalta pelasti Kanadan, ja siivitti vaahteralehtipaidat lopulta nuorten maailmanmestaruuteen jatkoajalla. Vuoden 2023 MM-kisat olivat kuitenkin Suomen osalta todellinen mahalasku, joten nyt joukkueella on kasvojen pesun paikka. Ennen viime vuotta Nuoret Leijonat oli selvinnyt neljästi peräkkäin mitalipeleihin, ja Suomi lähteekin turnaukseen jälleen yhtenä mitalisuosikeista. U20 MM-kisat 2024 ovat nyt toiset peräkkäin, jotka pystytään pelaamaan normaalisti yleisölle maailmaa riivanneen koronapandemian jälkeen.

Jääkiekko talviolympialaisissa 2022

Vuoden 2022 talviolympialaiset järjestetään Kiinan pääkaupungissa Pekingissä. Leijonat ovat yksi olympialaisten miesten jääkiekkoturnauksen suurimmista voittajasuosikeista. Euroopassa pelaavien pelaajien voimin käytävä turnaus on Suomelle ehkä historian paras sauma voittaa olympiakultaa, ja Suomea onkin tituleerattu Venäjän ohella turnauksen suurimmaksi mestarisuosikiksi.

Myös edelliset olympialaiset pelattiin ilman NHL-pelaajia. Tuolloin Suomen miesten maajoukkue tuli oman alkulohkonsa toiseksi Ruotsin jälkeen, ja joutui pelaamaan jatkokarsintaottelun päästäkseen pudotuspeleihin. Tuossa ottelussa Etelä-Korea kuitenkin kaatui selvästi 5-2, ja Suomi jatkoi odotetusti turnauksen puolivälieriin. Kanada oli kuitenkin puolivälierissä vahvempi 1-0, ja tuotti Suomelle yhden lähihistorian suurimmista pettymyksistä.

Myös Suomen naisten maajoukkue lähtee Pekingiin hakemaan mitalia. Toisin kuin miehissä, naisten turnauksessa Suomi ei kuitenkaan kuulu suurimpiin mestarisuosikkeihin. Se titteli kuuluu jaetusti Kanadalle ja USA:lle, jotka ovat dominoineet naisten jääkiekkoa halki lajin historian. Suomea pidetään kuitenkin yleisesti maailman kolmanneksi parhaana maajoukkueena, ja myös Pekingissä pronssimitalia voi pitää Naisleijonien vähimmäistavoitteena.

Neljä vuotta sitten Suomen turnaus sujui melko tutun kaavan mukaisesti. Naisleijonat etenivät puolivälieriin, joissa vastaan asettui Ruotsi. Länsinaapurista ei ollut kuitenkaan vastustaja, vaan Suomi marssi välieriin selvällä 7-2 voitolla. USA oli kuitenkin Naisleijonille liian kova pala purtavaksi, ja edessä oli pronssiottelu Venäjää vastaan. Tuloksena oli 3-2 voitto turnauksen päättyminen mitalijuhliin.

Seuraavat talviolympialaiset järjestetään keväällä 2026 Milanossa, Italiassa.