Velobet

Kuva: Wallpaperflare.com

Moni Leijonien kannattaja joutuu vielä reilu kuukausi ennen tämän kevään MM-kisoja jännittämään sitä, saavatko fanit ylipäätään matkustaa paikan päälle Riikaan. Osallistuminen MM-kisahuumaan on monelle Suomen maajoukkueen kannattajalle jokavuotinen traditio, joten pelaaminen tyhjille katsomoille olisi todellinen märkä rätti leijonafanien kasvoille.

Tämänhetkisen epävarman tilanteen takia moni onkin kääntänyt katseensa jo kohti vuoden 2022 MM-kisoja, jotka pelataan Tampereella ja Helsingissä. Tammikuussa käynnistynyt VIP-pakettien myynti on lähtenyt käyntiin hyvin, ja osa paketeista on jo tässä kohtaa kevättä loppuunmyytyjä.

Leijonien ottelut kiinnostavat selvästi kannattajia, joilta saattaa jäädä tämänvuotiset MM-kisat kokematta. Tällä hetkellä VIP-paketit niin Suomen alkusarjan otteluihin kuin välieriin ja finaalipäivällekin ovat lähes loppuunmyytyjä.

Nyt MM-kisaorganisaatio on kuitenkin ilmoittanut, että se aikoo vastata kovaan kysyntään tuomalla myyntiin uusia VIP-paketteja. Tämän myötä entistä useammalla fanilla on mahdollisuus varmistaa paikkansa vuoden 2022 kotikisoissa jo reilua vuotta ennen kisojen alkua.

Uudet VIP-paketit tulevat myyntiin valikoituihin Suomen alkusarjan otteluihin sekä finaalipäivän otteluihin. Pakettien sisältöön kuuluu VIP-aitiopaikkojen lisäksi monipuolista, jääkiekon ulkopuolista ohjelmaa, laadukkaat tarjoilut sekä jääkiekkoasiantuntijoiden puheenvuoroja.

Tällä hetkellä kaikki myynnissä olevat VIP-paketit ovat Tampereen otteluihin. VIP-paketit Helsingin otteluihin tulevat myyntiin alkusyksystä, kun MM-kisojen otteluohjelma on selvillä. Samalla myös Tampereelle vapautuu lisää VIP-paikkoja myytäväksi. Kisojen päiväkohtaiset liput tulevat myyntiin niin ikään tulevan syksyn aikana.

Jääkiekon MM-kisat 2022 pelataan Tampereella ja Helsingissä 13. toukokuutta – 29. toukokuutta 2022. Leijonat pelaavat kaikki alkusarjan ottelunsa Tampereelle. Tampereella pelataan myös kisojen välierät ja mitalipelit.

Lisätietoa VIP-paketeista ja pakettien hinnat löydät IIHF:n sivuilta.


New Jersey Devils - Florida Panthers
Pittsburgh Penguins - Columbus Blue Jackets